[VIDE0] Kreatif Dan B1jak! Itulah Perkataan Yg Sesuai Digunakan Kepada kanak2 Kecil 1ni Yg Berjaya Keluar Dari Rumahnya Walaupun Pintu Pagar Telah Dikunci 0leh Ibunya.

Kreatif dan bijak! Itulah perk4taan yang sesuai digunakan kepada kanak-kanak kecil ini yang berjaya keluar d4ri rumahnya walaupun pintu pagar telah dikunci oleh ibVnya.

Perkongsian v1deo tersebut bagaimanapun, berjaya menghiburkan warganet dan mereka turut k4gum dengan skill survivor kanak-kanak ini.

Idea kreatif n4k keluar rumah

Menerusi video yg dikongsi seorang wanita di laman TikTok, memaparkan seorang kanak-kanak lel4ki yang membawa masuk kucingnya yang berada di luar rumah. Pada mulanya, s1 ibu kebingungan bagaimana anak lelakinya itu boleh keluar sedangkan pintu p4gar telah berkunci dan dia turut menunjukkan bukti kepada orang ram4i.

Bagi mend4patkan jawapan tersebut, si ibu meminta anaknya untuk masuk semula ke dalam rVmah. Kanak-kanak itu pada mulanya, mencuba beberapa kali untuk masuk melalVi ruang-ruang kecil yang berada pada pagar tersebut sebelum berjaya masVk ke dalam rumah seperti biasa.

Kau keluar m4cam mana, masuk balik. Masuk, kau keluar macam tu eh ibu kunci ni.

Ujar wanita 1ni lagi, anaknya sempat memberikan alasan untuk keluar bagi mengambil kucing yang berada di luar rumah. Aduh buat hal lah adik!

Alasannya ambil kucing. Buat hal awak pipi pau.

Video tersebut kini, telah memperoleh hampir 100k tanda suka dan ratusan komen daripada netizen yang terhibur dengan aksi kanak-kanak ini.

Video penuh:

Panjang akal budak ni!
SUMBER:ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!