[Video] Gajah Singgah Stesen Minyak Pekerja Beri Makan Raih Perhatian, “Comelnya Gajah…”

Memandangkan sekarang ini z00 masih lagi tidak dibuka, tentunya ramai yang cukup rindu untuk melawat ha1wan-ha1wan di sana selepas sekian lamanya. Baru2 ini pula, kemunculan se3kor g4jah di sebuah stesen minyak berjaya menarik perhatian ramai.

Gajah itu yang d1bawa di dalam sebuah lori itu turut menarik perhatian orang ramai yang ber4da di kawasan itu. Malah video tersebut juga tular dikongsikan ap4bila ianya meraih lebih dari setengah juta tontonan setakat ini di mana rata2 netizen turut tertarik melihatnya.

D1 dalam video yang dikongsikan ini, gajah itu dilihat berada di stesen minyak itv sambil disambut oleh para pekerja di situ. Ketibaan g4jah itu yang berada di dalam lori turut menarik perhatian orang ramai yang tvrut berada di stesen minyak terseb4t.

Para pekerja k3mudian d1lihat memberikan makanan kepada gajah itu yang kekal berada d1 dalam l0ri itu. Lebih menarik perhatian, g4jah itu menyambut setiap makan4n yg dihvlurkan oleh para pekerja di stesen m1nyak tersebut.

Kemunculan g4jah itu turut menarik perhatian netizen apabila gajah itu dilihat hampir s4ja mencecah bumbung stesen minyak itu dengan saiznya yang besar. Mal4h ada yang turut terhibur melihat gaj4h itu yg muncul di stesen minyak itu tanpa disangka.

Meninjau di ru4ngan komen, netizen turut sama tertarik melihat kemunculan gajah itu. Ada jvga yang memberitahu reaksi gajah itu juga kelihatan seolah-olah tersenyvm semasa mereka memberikan makanan kepadanya.

“Risau nanti k4t traffic light, gagau helmet orang.”

“Makan roti tu ibarat macam makan sebutir nasi…”

“Aku sorang je ke perasan gajah tu senyum.”

“Uiiii comelnya gajah kat shell.”

SUMBER:Hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!