Penangan Dos ke2 Vaksln, Caprice ‘Tumbang’ Dibawa Ke Hospital Di Jordan… Dia Juga Turut Memuji Rawatan Yg Diterima Di Hospital Berkenaan

Selebriti dan juga infleuncer yg sedang sibuk menguruskan misi #RoadToAlAqsa2040, Caprice atau n4ma sebenarnya Ariz Ramli sememangnya rajin memuat naik perkembangan perjalan4n ‘jihadnya’ di Jordan.

Tolak tepi sebentar berkaitan k0ntroversi sebelum ini, Caprice dipercayai telah dimasukkan ke hospital svsulan mengalami demam tinggi dan panic attack.

Masuk hospital di Jordan
Hal ini dimaklumkan sendiri 1nfluencer berkenaan di media sosialnya dengan menyertakan sekali keadaan k3tika terlantar di katil hospital.

Kesan pengambilan vaks1n
Menurutnya, demam dan p4nic attack yang menyerang kesihatannya adalah salah satu kesan daripada peng4mbilan suntikan kedua vaksin.

Walaupun terlihat agak l3mah, namun Caprice memaklumkan yang dia ‘okay’ dan akan kembali meneruskan m1sinya dalam beberapa hari selepas sembuh.

Dalam IG story influencer 1tu lagi, dia sempat memuat naik beberapa video menunjukan keadaan leng4nnya yang dimasukkan air serta kesan pengambilan darah oleh jururaw4t.

Puji rawatan yang d1berikan jururawat & kakitangan hospital
Dia juga turut memvji rawatan yang diterima di hospital berkenaan kerana dilayan dengan ba1k oleh kakitangan kesihatan disana.

Susulan daripada 1tu, rata2 warganet telah meninggalkan komen dengan mendoakan kesejahteraan C4price di negara orang dan berharap agar dia segera sembuh dari kesan samping4n dos kedua vaksin yang sememangnya agak ‘berat’ untuk ditanggung.

SUMBER:Instagram Caprice I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!