‘Saya Gigit Dia B3rulang Kali’ – Bengang dipatuk, lelaki gigit ular berbisa sampai mati

Kebiasaannya apabila seseor4ng itu dipatuk ul4r, sudah tentu mangsa akan segera mencari bantuan perub4tan. Tetapi tid4k bagi lelaki berusia 45 tahun dari India ini.

Lapor India Today, Kishore Badra dari perkampvngan di Gambharipatia di Odisha Jaipur, dia bukannya terus p3rgi ke hospital s3lepas dipatuk ul4r berbisa. Sebaliknya dia membalas dend4m terhadap haiwan itu dengan menggigit ul4r tersebut bagaikan tiada har1 esok.

Difahamkan, kaki Badra dip4tuk ul4r semasa dalam perjalanan pulang ke rumahnya setelah selesai m3ngerjakan sawah padi pada Rabu, 11 Ogos 2021. Badra sempat menangkap ul4r tersebut dan menggigitnya berulang kali sehingga m4ti.

“Ada sesuatu yg mematuk k4ki saya semasa pulang ke rumah semalam. Saya buka lampu suluh d4n ternamp4k ul4r berbisa. Nak balas dendam punya pasal, saya tangkap ul4r itu menggvnakan tangan kosong dan gigit dia berulang kali sampai m4ti,” katanya.

Selepas kejadian itu, Badra pulang ke rumahnya dengan bangkai ular berbisa itu dan memaklumkan kep4da isterinya mengenai kejadian tersebut. Beberapa penduduk kampung menas1h4tkan Badra untuk pergi m3ndapatkan rawatan di hospital berdekatan, t3t4pi dia enggan berbuat dem1kian dan hanya mahu mendapatkan rawatan tr4d1sional.

Badra mendakwa dia tid4k mengalami sebarang kesan s4mpingan dari patukan ul4r itu dan rawatan tradis1onal telah berjaya menyembuhkannya.

SUMBER:india Today I The Reporter

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!