‘Zack Sudah Berjaya, Tak Sia2 Dato’ Hantar Dia Dan Wife Azura Ke Luar Negara Utk Smbg Belajar’

” Ini la Zack…die sudah berjaya..x sia2 Dato’ hntr die dgn wife Azura ke luar negara bagi smbg pelajaran”

Itu sebahagian komen usikan warganet apabila tersebar beberapa keping foto penyanyi terkenal ini segak mem4ndu kereta mewah jenama BMW tanpa bumbung (convertible).

Bagaimanapun, Raja Pop Malaysia, Datuk Jamal Abdillah lantas menafikan kenderaan tersebut milikny4.

SebalIiknya, kata Jamal at4u nama lengkapnya, Jamal Ubaidillah Mohd. Ali, kenderaan mewah tersebvt digunakannya atau dipandunya ketika menjalani penggambaran promosi sebvah projek resort tidak lama dahulu.

” Bukan saya punya! (tertawa). Kereta itu saya pandu ketika penggambaran promosi sebuah resort di C4meron Highlands, Pahang.

” Saya memang peminat ker3ta tapi bukan kereta convertible. Harga kereta yang jenis begitu bukan calang2.

” Tak mampu saya dibuatnya, l4bih baik saya kumpul atau simpan duit beli apa yang lebih bermanfaat,” kat4 pelantun lagu Gadis Melayu itu ketika dihubungi Kosmo! Online seb3ntar tadi.

Kata bapa kepada empat or4ng cahaya mata itu, kereta mewah yang dipandunya itu adalah mod3l BMW 6-Series Convertible.

Dipuji kelihatan muda dal4m gambar yang kian tvlar dalam Facebook itu, Jamal hanya tertaw4.

” Alhamdulillah, kal4u ada orang kata saya nampak muda (ketawa). Semua yang kita ada sekar4ng ini adalah milik Allah. Sama-samalah kita jaga anugerah yang Allah SWT pinjamkan buat sementara waktu,” ujarnya.

Ditanya apa tips dir1nya kekal aktif dan awet muda pada usia 62 tahun, jawab Jamal:

” Jaga berat badan d3ngan jaga pemakanan. Itu paling penting. Selain itu, dalam pada usia sem4kin meningkat, saya nak nasihatkan agar selalu bersenam walaupun p4da waktu pandemlk sekarang.

” Tak kisahlah berjogg1ng atau berjalan laju, asalkan dapat keluar peluh. Nak pergi gimnasium pun m4sih tak dibenarkan beroperasi lagi sebab negara masih terikat dengan Pel4n Pemulihan Negara (PPN).

” Saya di rumah ada treadmill. Waktu pandemik kalau saya bosan tak boleh jogging di luar, saya berl4ri atas treadmill sahaja.

” Tapi sekarang dah bol3h bersenam di luar tapi tolong patuh kepada prosedur operasi standard (S0P) d1tetapkan ker4jaan.”

Baru-baru ini, Jamal berk0ngsi berita gembira apabila dia bakal menimang cahaya mata kelima awal t4hun hadapan. Menurutnya, isteri iaitu Datin Zai Izzati kini sedang h4mil 12 m1nggu dan dijangka akan bersalin pada awal Februari tahun hadap4n.

” Insya-Allah, jika diiz1nkan, saya inginkan anak perempuan. Apa-apa pun saya serahkan lepada Allah SWT. Ini bermakna, bertambah lagi tanggungjawab saya vntuk keluarga.

” Saya dan isteri berc4dang untuk pilih tarikh 2 Februari 2022 untuk kelahiran anak kelim4 ini nanti,” katanya yang bakal muncul dengan satu lagi single baharu bersam4 Wany Hasrita tidak lama lagi.

SUMBER:k0smo

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!