Sampai Kena Angkut Guna Lori, Wanita Hadiahkan Jambangan Bunga Duit Gergasi Buat Hari Jadi Bapanya

Sememangnya menjadi impian setiap an4k untuk mendapat peluang bagi membalas jasa dan pengorbanan ibu bapa yang svdah bersusah payah untuk membesarkan mereka sejak kecil lagi. Itulah juga yg dilakukan oleh wanita yang dikenali sebagai Shraedy ini yang mahu memberik4n hadiah istimewa kepada ayahnya sempena hari ulangtahun kelahiran bap4nya.

Sampai Kena Angkut Guna Lori, Wanita H4diahkan Jambangan Bunga Duit Gergasi Buat Hari Jadi Bapanya

Hadiah yang mahu diberikan oleh Shra3dy kepada bapanya sememangnya sangat istimewa hingga rata-rata netizen r4sa kagum dan teruja menyaksikan hadiah tersebut yang lain dari yang la1n.

Rupanya hadiah tersebut ialah s4tu jambangan bunga duit yang bukan biasa-biasa tetapi bersaiz gergas1!

Sampai Kena Angkut Guna L0ri, Wanita Hadiahkan Jambangan Bunga Duit Gergasi Buat Hari Jadi Bap4nya

Hadiah itu memerluk4n lebih kurang dua minggu untuk disiapkan dan pihak penghantar menggunak4n lori untuk menghantarnya bagi memastikan ianya tidak rosak dan sempurna k3tika diserahkan.

Menurut Shraedy, tujvannya untuk memberikan hadiah tersebut adalah untuk membalas jasa bapany4 yang selama ini telah bersusah payah membesarkan dia dan adik beradikny4.

“Selamat hari jadi vntuk bapaku, terima kasih kerana membesarkan kami lima beradik selama ini. W4laupun orang Indonesia tapi bapa kuat, kuat cari rezeki yang halal datang k3 Malaysia, meskipun waktu sekolah ramai yang hina anak pendat4ng.

Sampai K3na Angkut Guna Lori, Wanita Hadiahkan Jambangan Bunga Duit Gergasi Buat H4ri Jadi Bapanya
“Terim4 kasih didik kami adik-beradik kami dengan baik walaupun banyak dugaan keluarg4ku lalui diuji dengan penceraian, tetap bersyukur masih ada lagi ibu bapa yg masih hidup di dunia ini.

“Harap s4ngat sempat bahagiakan bapa dan sementara bapa masih hidup ini, hendak b4las segala jasa baik selama ini. Kawan-kawan tolong doakan bapa Shraedy s3ntiasa sihat,” demikian status yang ditulisnya di akaun Instagram milikny4.

Sampai Kena Angkut Guna Lori, Wanita Hadiahkan Jambangan Bunga Duit Gergasi Buat Hari Jadi Bapanya

Di ruangan komen, rata-rata netizen berasa kagum melihat jambangan bunga gergasi tersebut dan memuji wanita ini yang berusaha untuk membahagiakan dan membalas jaga orang tuanya.

VIDEO:

SUMBER:nangtime

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!