[VIDEO] “Allahuakbar” Lelaki Terserempak ‘Makhluk Misteri’ Tunduk Kepala Masa Balik Memancing

Bagi sesetengah or4ng tu, memandu pada waktu malam mem4ng dah jadi kebiasaan untuk mereka. Diseb4bkan tak perlu menempuh perjalanan d4lam cuaca panas, serta bilangan kend3raan juga tak sebanyak seperti waktV siang.

Walau bagaimanapun, 4da juga yang berpengalaman kurang B3rnasib baik dan terserempak dengan benda2 ‘mistik’ apabila memandu di sesVatu jalan pada waktu malam.

Terserempak ‘kelibat m1steri’ dalam jalan gel4p

Baru-baru ini, seor4ng pengguna Facebook diken4li sebagai Kay On, telah berkongsi pengalam4n seramnya sewaktu dia melalVi sebatang jalan.

Menurutnya ketika 1tu dia dalam perjalanan pul4ng daripada memancing dan dia melalui sebuah jal4n yang sangat gelap. Pada mVlanya, tak ada sebarang perkara pelik yg terjadi atau kelihatan menerVsi rakaman video dibuat Kay. Namun lepas beb3rapa ketika, dia terserempak d3ngan ‘kelibat misteri’ yang seakan sedang tVnduk kepala di tepi jalan.

Selepas nampak k3libat itu, dia berniat untuk V-turn balik dan tengok benda tu sekali lagi. T4pi membatalkan hasratnya set3lah sedar bahawa minyak keretanya dah n4k habis.

Tambahnya lagi, s3panjang perjalanan itu mem4ng tiada kenderaan lain di samping jalan jVga amat gelap sebab tiada l4mpu jalan.

Tak cukup deng4n itu, Kay turut memberitahu b4hawa tayar keretanya pancit selepas bersel1sih dengan kelibat tersebut h1nggakan dia terpaksa berhenti dan tukar dengan tayar spare dan teruskan p3rjalanan untuk pulang.

“xkanlah orang duduk tengah2 gelap cAmtV”

Di ruangan komen, perkongsian oleh Kay itu menjadi perdebatan oleh netizen yang melihat video tersebut. Bukan saja Kay, malah ramai juga warganet yang pelik dan tertanya-tanya macam mana sekiranya ‘benda’ itu orang boleh berada dalam kawasan gelap macam tu.

Selain itu juga, banyak lagi anggapan dan teori yang diberi oleh orang ramai mengenai entiti tersebut.

Korang rasa apa? Tu orang, atau ‘benda’? Fikirkan. Min gerak dulu okay pape rojer.

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Lelaki ditangkap curi susu bayi RM294, netizen kasihan mahu tolong bayarkan

Di kala musim pandemik yang dilihat belum berkesudahan ini, orang ramai terutama g0longan kurang kemampuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!