[VIDE0] Lawak Sekumpulan Lelaki Meny0r0k Lepas Nampak Polis..Masa Lepak Depan Rumah..

Sehingga sek4rang ini, wabak C0vld-19 m4sih belum berjaya dib3ndung sepenuhnya d4n kes jangkitan harian jug4 menunjukkan angka yg merisaukan. Bukan itu sja, masih ada beberapa neg3ri yg berada dalam Pel4n Pemulihan Negara (PPN) fasa satv.

Walaupun k3longgaran aktiviti telah diberi ol3h kerajaan baru2 ini, tapi ia tetap m3risaukan ramai pihak. Jadinya, akt1viti bertemu rakan d1 kawasan setempat s4ja lah yang menghilangkan bosan se4kan sama dengan k1sah ini.

Perasan ada P0lis dari javh

Baru2 in1, aksi sekumpvlan pemuda yang dilihat sedang melepak d3pan rumah ini menj4di perhatian ram4i

Post1ng yang dikongsi ol3h @Tok_tek ini menunjukkan beberapa or4ng pemuda lel4ki sedang duduk melep4k di depan rumah. Sewaktu mereka teng4h asyik duduk berb0rak, tiba-tiba merek4 menyedari ada sebuah kereta perond4 P0lis datang mengh4mpiri dengan perlah4n.

leh sebab terkejut, merek4 berempat terus ‘menggelupur’ masvk k3 dalam ruangan rumah dan terus masing2 baring ala-ala komand0.

Dalam kejadian yang berlaku h4mpir jam 12 malam itu jvga, slah seorang dari mereka sempat untuk menginta1 sehinggalah kereta per0nda ters3but melepasi rumah itv.

Perkongsian di Twitter itu t3lah menjadi bualan warganet, dan video tersebut sehingga kini dah meraih leb1h dari 115k tonton4n.

“Masing2 gaya macam tengah b3rlatih ketenteraan ya”

Di ruangan komen, aksi sekvmpulan pemuda itu nyata menghiburkan warganet yang melihat. Ada yang mengatakan bahawa tindakan mereka itu dah macam tentera sendiri selain, ada yang turut berkongsikan kisah seakan sama dengan apa dilalui pemuda-pemuda tersebut.


Laju betul dor4ng berger4k. N4sib baiklah tak terhentak muka ke apa, kalau tidak mahu menah4n bengk4k ber4pa hari.

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Leebih 4 Juta Toontonan, Deetik Aligator S4mbar & ‘Kvnyah’ Dr0n Sampai Berasap Mvlut

Detik seekor alig4tor meny4mbaar sebuaah dron dari dalam air dipercayai di Florida Everglades telah menarik …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!