Daily Archives: September 1, 2021

(Video) Tak Jadi Nak Tidur, Sosok Berambut Panjang ‘Ganggu’ Abang Lori Nak Rehat Bikin Meremang

Bagi yang bekerja sebagai pemandu l0ri, pasti banyak pengalaman seram yang dilalui sepanjang menjalankan tugas terutama ketika memandu di waktu malam. Kebiasaannya, mereka akan berhenti rehat atau tidur sebentar di t3pi-tepi jalan atau kawasan rehat yang disediakan di sepanjang lebuhraya. Ketika itu, kalau tidak bernasib baik, mungkin akan ada ‘makhluk’ …

Read More »

#TIKTOK Pemuda terus keluar kereta, naik angin lihat ‘jantan’ tindas teman wanita tepi jalan

Siapa yang tidak geram melihat ada insan yang teraniya di depan mata lebih-lebih lagi seorang wanita. Jika kita merupakan individu normal, rasanya tidak tergamak mengasari seorang wanita apatah lagi mempermalukan mereka di depan umum. Boleh jadi wanita itu melakukan kesalahan, namun kekerasan atau mengaibkan mereka bukan solusi untuk menyelesaikan masalah. …

Read More »

[VIDE0]”Ni Mesti Mimpi Pergi Toilet,” Lelaki Nyenyak Tidur Sampai Dah Basah Pun Tak Sedar..

Gelagat seorang lelaki yg tetap lena tidur ketika rum4hnya digenangi air telah menuai tawa dalam k4langan warga may4. Menerusi video dikongsik4n @aldi_alfatih57 itu, seorang lelaki dipercayai rakannya telah sampai k3 rumah yang sud4hpun dinaiki air. Sebaik memasuki rumah tersebut, dia terk3sima dan beristighf4r s3baik melihat lelaki tersebut masih sedang diulit …

Read More »

[VIDEO] Lelaki Jumpa ‘Makhluk Kepala Senget’ Selepas Pulang Memancing Cetus Pertikaian Ramai

B4gi sesetengah orang, m3mandu pada waktu malam memang sudah menjadi satu kebiasaan buat mereka. Namun, akan ada hari yang ‘kurang bernasib baik’ apabila mereka terserempak dengan benda-benda mistik. Baru-b4ru ini seorang pengguna Facebook telah berkongsi pengalaman di mana dia berhadapan dengan ‘sesuatu’ yang sedang berdiri di dalam gelap semasa sedang …

Read More »

“Saya Mintak Maaf Pada Semua Rakyat Malaysia,” – Ziyad Zolkefli

Sejak malam semalam, kecoh apabila penyertaan atlet paralimpik lontar peluru negara, Ziyad Zolkefli diprotes dalam saingan akhir lontar peluru lelaki F20. Dif4hamkan, protes dari pih4k Ukraine kerana Ziyad didakwa lambat memasuki call room sebelum acara bermula yang boleh menyebabkan penyertaannya dikategorikan sebagai do no start(DNS). Walau bagaimanapun, dalam kemaskini terbaru …

Read More »

[VIDE0] Remaja Lelaki Teruk Dikecam Netizen, Bandingkan Sakit Berkhatan Dengan Sengugut..

Pengguna4n tekn0logi terutamanya laman media sosial dalam kalangan remaja sememangnya sed1kit ‘menakutkan’ lebih-lebih lagi jika mereka menggunakannya untuk tujuan yg salah. Ada juga yg menyampaikan perkongsian yang boleh mencetuskan perdebatan sehingga m3ngundang pelbagai masalah lain. Sunat lagi sak1t dari period pain? Salah satunya v1deo yang tul4r sejak beberapa hari ini …

Read More »

[VIDE0] Ibu Bapa Terkejut Temui Kepala Anak ‘Tersangkut Di Siling Macam ‘Entiti Misteri’ ..

Seorang kanak-kanak perempvan telah membuat ibu bapanya terkejut besar setelah mendapati terdapat “gvmpalan rambut” yang menakutkan di bahagian siling rumah mereka seperti y4ng biasa berlaku dalam filem-filem seram. Menurut laporan, kejadian an3h itu berlaku ketika kanak2 tersebut terjumpa satu lubang di rvang tamu rumah mereka yang berada di d3erah Puding …

Read More »

[VIDE0] Tengah ‘Sh00t’ Pengantin Dalam Hutan, Fotografer Nampak Ada ‘sesuatu’ Melintas, Rupanya

Bila meraikan h4ri bahagia seperti perkahw1nan, dah jadi kebiasaan kebanyakan rakyat Malaysia menggunakan kh1dmat jvrugambar untuk mengabdikan kenangan terindah m3reka. Sesi bergambar atau ph0toshoot n1 terpulang kepada peng4ntin sendiri, sama ada dilakukan secara indoor, outdoor atau kedua2nya. Melalui sebuah video yang d1unggah d1 akaun TikTok @ameermohd_26, lelaki yang dikenali sebagai …

Read More »
error: Content is protected !!