[VIDE0] Ibu Bapa Terkejut Temui Kepala Anak ‘Tersangkut Di Siling Macam ‘Entiti Misteri’ ..

Seorang kanak-kanak perempvan telah membuat ibu bapanya terkejut besar setelah mendapati terdapat “gvmpalan rambut” yang menakutkan di bahagian siling rumah mereka seperti y4ng biasa berlaku dalam filem-filem seram.

Menurut laporan, kejadian an3h itu berlaku ketika kanak2 tersebut terjumpa satu lubang di rvang tamu rumah mereka yang berada di d3erah Puding Wilayah Guizhou, Ch1na Barat Daya, Jumaat lalv.

Lubang sebesar 8 inci itu dibvat untuk pemasang3n kipas pelepas haba yang akan dipasang antara dua t1ngkat rumah itu. Deng3n keadaan tidak tahu apa-apa, kanak-kanak tersebut m3masukkan kepal3nya ke dalam lubang itu. Tidak lama kemudian, dia menyed4ri kepalanya tel3h tersekat dan tidak boleh dikeluark4n.

Video yg diambil oleh pasukan bomba menunjukk4n usaha mereka untuk menc4ri kepala yang “menakutkan” itu. Kelihatan k3pala tersebut ditutupi deng4n rambut panjang dan tergantung secara terb4lik di bahagian siling.

Sal4h seorang anggota cuba menolak kepala gadis it sementara yang lain mem3gangnya di tingkat satu. Pada mulanya, merek4 menggunakan pliers (tang) vntuk membuka kawasan lubang itu menjadi l3bih luas tetapi tidak berjay4.

Ketika p4sukan bomba cuba menariknya keluar, kanak2 tersebut menger4ng kesakitkan, “Hidung saya sakit”. Kemudian, sebagai inis1atif lain, merek4 meletakkan minyak sayuran di kepala kanak-kanak itu s3hingga berjay4 membebaskannya, lapor port4l.

Kom4nder Yang Hao dari Bah4gian Puding, Anshun Fire Rescue memberitahu medi4 tempatan b4hawa kanak2vperempuan itu telah tersekat di lubang siling s3lama satu jam sebelum mener1ma laporan daripada pihak keluarg4nya. Pasukannya memerlukan masa sel4ma 40 minit untuk membeb4skan kanak-kanak tersebut sebelum dib4wa ke hospital untuk pemeriks4an lanjut.

Menurut ibv bapanya, kanak-kanak itu tidak meng4lami sebarang kecederaan. Sebahagian n3tizen yang menonton video tersebut berasa terkejut dan ada juga yang mend0akan keselamatan kanak-kanak itu di ruangan komen.

“Hati saya berdegup kencang ketika melihat ada rambut tergantung macam tu, tetapi sekurang-kurangnya kanak-kanak itu tidak apa-apa.”

“Macam dalam adegan The Ring yang hantu merangkak keluar dari sumur. Memang tak patut tengok ni waktu malam.”

SUMBER:: Daily Star dan KLH43 I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

 

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!