[VIDE0] Tengah ‘Sh00t’ Pengantin Dalam Hutan, Fotografer Nampak Ada ‘sesuatu’ Melintas, Rupanya

Bila meraikan h4ri bahagia seperti perkahw1nan, dah jadi kebiasaan kebanyakan rakyat Malaysia menggunakan kh1dmat jvrugambar untuk mengabdikan kenangan terindah m3reka.

Sesi bergambar atau ph0toshoot n1 terpulang kepada peng4ntin sendiri, sama ada dilakukan secara indoor, outdoor atau kedua2nya.

Melalui sebuah video yang d1unggah d1 akaun TikTok @ameermohd_26, lelaki yang dikenali sebagai Ameer in1 memuatnaik video ketika dia di lokasi penggambaran outdoor.

Video ini mendapat 2.1 juta t0ntonan di T1kTok setakat ini.

Dalam video tersebut, Ameer sed4ng shoot gambar pengantin berlatarkan kawasan hutan. Manakala kawannya merakam v1deo di sebalik tabir.

Namun, tiba2 rakannya yang dikenal1 sebagai Bamir ternampak kelibat yang melintas di belakang pengantin. Bam1r k3mudiannya meng3kori sosok yang terus berjalan ke dalam hvtan samb1l terus merakam.

Dalam sebuah vid3o bahag1an kedua yang diunggah di akaun sama, pengunggah mendedahkan ‘penampakan’ yang d1lihat lalu d1 belakang pengantin tersebut.

Rupa2nya kel1bat yang mereka nampak tu adalah pasangan pengantin lain yang turut photoshoot d1 tempat sama.

Melihat keadaan pengant1n ini yang ketika itu tiada jurugambar, pengunggah menawarkan diri untuk mengamb1l g4mbar kahwin mereka sementara menunggu jurug4mbar upahan mereka datang.

Vide0 Player

SUMBER:presspetra

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!