[VIDEO] Lelaki Jumpa ‘Makhluk Kepala Senget’ Selepas Pulang Memancing Cetus Pertikaian Ramai

B4gi sesetengah orang, m3mandu pada waktu malam memang sudah menjadi satu kebiasaan buat mereka. Namun, akan ada hari yang ‘kurang bernasib baik’ apabila mereka terserempak dengan benda-benda mistik.

Baru-b4ru ini seorang pengguna Facebook telah berkongsi pengalaman di mana dia berhadapan dengan ‘sesuatu’ yang sedang berdiri di dalam gelap semasa sedang melalui satu jalan selepas pulang daripada m3mancing seorang diri.

Pada awalnya l3laki ini berniat mahu patah balik semul4 untuk melihat ‘benda’ tersebut, namun dia membatalkan hasratnya setelah minyak keretanya sudah hampir habis.

Menurutnya lagi, jalan yang dia lalu ketika waktu itu m3mang sunyi sepi tanpa ada kenderaan lain, tiada lampu jalan bahkan tiada penduduk di kawasan persekitaran tersebut.

Video yang dikongsikan tersebut telah mendapat ribuan k0men dan perk0ngsian d4ripada para netizen yang lain. R4mai yang berteka-teki memikirkan apakah ‘benda’ tersebut, adakah ianya manusia ataupun makhluk halus.


Menurut lelaki ini, setelah berselisih dengan ‘benda’ itu kereta tayarnya pancit di kawasan jalan tersebut pada malam itu juga dan dia terus menggantikan tayar pancit itu dengan tayar spare untuk meneruskan perjalanan pulang.

Tambahnya lagi, jika ianya manusia bagaimana ‘dia’ boleh berjalan di dalam keadaan yang gelap gelita kerana langsung tiada lampu jalan di sepanjang jalan tersebut mahupun kawasan perumahan berhampiran di kawasan tersebut.

Hantaran video tersebut masih lagi m3njadi perdebatan Orang ram4i ketika artikel ini ditulis. Bagi yang pernah berhadapan dengan situasi begini akan menyatakan ‘benda’ tersebut merupakan makhluk halus, manakala bagi yang mempercayai ‘hantu tidak mempunyai bayang-bayang’ akan mengatakan ‘benda’ itu cumalah orang yang tinggal di kawasan tersebut.

Sumber : FACEEBOOK KAY ON | TheVocket

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!