Ampunk4n dos4-dos4 saya – Aishah

PETALING JAYA – Penyanyi Aishah memoh0n orang ramai mendoakan kesihatannya yang menunjukkan sedikit penurunan selepas dimasukkan ke hospital akibat positif C0v1d19 kelmarin.

Menerusi hantaran terbaharu dalam Instagram, Aishah atau nam4 sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin mengakui ment4lnya tidak kuat seperti sebelum ini.

“Ya Allah, mental tak ku4t hari ini apabila melihat patient (pesakit) depan saya dibawa naik untuk diintubate (diintubasi).

“Pagi tadi paras oksigen dalam b4dan saya 98, mereka cuba nak buka tapi bila ke tandas dan balik ke katil terus turun ke 88.

“Terpaksa pakai alat pern4fasan semula dan b4rulah naik ke 95. Ya Allah, teman-t3man tolong doakan saya untuk tidak sampai diintubasi,” tulisnya.

Tambah pelantun lagu Janji M4nismu itu, dia meng4kui t4kut dan masih banyak tanggungjawab kepad4 keluarga yang belum selesai dan perlu dilunaskan.

“Teman-t3m4n tolong doakan saya. Saya tak nak sampai ke situ (diintubasi). Saya takut, saya masih banyak tanggungjawab kepada keluarga dan anak-anak.

“Sangat mengharapkan do4 kawan-kawan. Ampunkan dos4-dos4 saya sekiranya pernah terkasar kata dan sebaga1nya,” katanya lagi.

Menjengah ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan selebriti turut menitipkan kata-kata semangat serta doa buat Aishah agar tabah mengharungi dugaan yang menimpa dirinya.

Usaha Kosmo! untuk mendapatkan Aishah sendiri bagaimanapun tidak berjaya kerana tiada sebarang respons terhadap panggilan telefon kepadanya.

Kelmarin, Aishah, 56, disahkan positif Covid-19 selepas melalui prosedur Kit Ujian Pantas (RTK) di sebuah pusat perubatan swasta.

Aishah dikejarkan ke Hospital Ampang berikutan paras oksigen menurun kepada 92 peratus.

Sumber : KosmoOnline

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!