Abdul Latif Romly terus jadi perhatian, ramai puji wajah t4mpan

Jaguh lompat jauh negara, Abdul Latif Romly terus menjadi perhatian di media sosial selepas menghadiahkan pingat emas ketiga Malaysia di Sukan Paralimpik 2020 di Tokyo, semalam.

Seorang pengguna laman Twitter, @AinaAthira_ yang memuat naik f0to perbandingan wajah atlet berusi4 24 tahun itu ketika sukan Paralimpik Rio 2016 dan terkini turut menjadi tular dalam kalangan warganet.

Perubahan fizikal Abdul Latif yang dilihat ketara itu mendapat pelbagai reaksi warganet dimana ciapan tersebut diulang kicau hampir 6,000 kali dan mendapat 13,000 tanda suka.

Rata-rata memuji ketampanan wajah atlet berasal dari Perlis itu selain dikatakan mirip seperti pelakon popular, Remy Ishak yang baru mendirikan rumah tangga bulan lalu.

Dah macam Remy Ishak!

Ingatkan dua individu berbeza

Makin kacak! ‘Glow up’

Selain Abdul Latif, kontinjen paralimpik negara tvrut membawa pulang dua lagi pingat emas d4ripada pemain badminton Cheah Liek Hou dan atlet angkat berat, Bonnie Bunyau Gustin.

Sumber: Twitter @AinaAthira_ | OhMyMedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!