lsteri Setuju Jual Suami Kepada Wanita Perampas Rm30,000

Terima RM30,000, Isteri Setuju ‘Jual’ Suami Kepada Wanita Per4mp4s. Seorang wanita di Karnataka, India sanggup ‘menjual’ suaminya kepada kekasih lelaki itu dalam ins1den yang agak jarang berlaku.

Difahamkan, rumah tangga pasangan itu mula goyah apabila si suami tinggal di rumah kekasihnya dan hanya pulang ke rumah isteri selepas habis waktu bekerja.

Si isteri, Ramya, mengetahui suaminya cur4ng lalu tercetus perg4duhan di antara mereka. Sebaik saja si isteri mendapat tahu tempat tinggal wanita yang mahu mer4mp4s suaminya itu, dia terus pergi berjumpa dengan per4mp4s terbabit.

Ketika dua wanita itu bertengkar, Ramya ada memaklumkan dia terbeb4n dengan hut4ng yang banyak. Per4mp4s itu kemudian menawarkan diri untuk membayar semua hut4ng tersebut sekiranya Ramya bersetuju bercer4i dengan suaminya.

Gambar Sekadar Hiasan

Ramya t3rkejut tetapi bersetuju dengan tawaran itu kerana suaminya sudah tidak m4hu duduk sebumbung dengan dia lagi.

Bagus juga idea ni.. At least dpt duit untuk digunakan daripada simpan suami tak berguna tu.. – jenab

Sesuai.. Lepaih ni sapa suami dia curang boleh juai terus.. Xyah pening2 – mujiam

Kira mahal la,
Saya biasa baca dalam satu artikel Tebus Talak hanya RM1.00 – sha

Jaman now , lelaki dijual, lelaki diperkosa, lelaki disakiti- Nazrin

Tapi baik camtu kalau laki tu nak sangat wanita tu jual jela dari pada makan hati , kalau hati manusia dah berubah tidak boleh buat apa lagi dah kan , perempuan mana nak di madu – Emi

Alaaa murah nye suami dia axia lagi mahal – Ekin

Meniaga org lebih untung drp niaga unta…..saudagar paktongkol – Rosdi

suami ht xguna ni elok juga jual ada gunanya – syita

Kalau handsome up sikit lagi harga – Shima

Kalau macam ni baru betul – Faridah

Ramya menuntut bayaran 1.7juta rupee (RM100,000) tetapi si p3rampas hanya memberi 500,000 rupee(RM30,000) dan selepas itu Ramya terus meninggalkan suaminya yang curang dan tidak berguna itu.

Sumber : Nangtime | belumbalik.com

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!