Naik Range Rover Di Padang Pasir Untuk Muzik Video, ‘Jihad’ Caprice Cetus Pertikaian Netizen

Setelah lebih 2 bulan berada di Jordan, Caprice dikatakan sudah berangkat pulang ke Malaysia pada hari ini.

Walaupun tidak berjaya masuk ke Gaza, Caprice berk4ta dia bersyukur bertemu rakan baru y4ng banyak membantunya untuk menjayakan misi di sana.

Akan tetapi, perkongsian Caprice di Instagramnya mendapat perhatian ramai apabila menaiki kenderaan Range Rover dan difahamkan ia adalah rakaman untuk video klip lagu terbarunya.

Hal tersebut mendapat perhatian netizen dan rata-rata mempersoalkan tujuan sebenar Caprice ke sana. Malah, ada juga yang pelik sama ada jihad yang dimaksudkan Caprice termasuk menghasilkan karya bersama artis di negara tersebut.

Bukan itu sahaja, para netizen turut mengecam Caprice dimana ianya bertentangan dengan tujuan asal penyanyi itu yang mahu membantu penduduk Palestin.

Untuk pengetahuan anda, Caprice bakal hadir dengan sebuah lagu berjudul ‘Tiger of AlQuds’ dimana berkisarkan mengenai jihadnya yang hendak ke Palestin. Malah, Caprice juga telah memuat naik beberapa keping gambar mengucapkan selamat tinggal kepada rakan-rakannya di sana sebelum pulang ke Malaysia.

Sumber: Twitter @thisISsalazar | TheVocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Lelaki ditangkap curi susu bayi RM294, netizen kasihan mahu tolong bayarkan

Di kala musim pandemik yang dilihat belum berkesudahan ini, orang ramai terutama g0longan kurang kemampuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!