Entiti Misteri Dirakam Bertenggek Atas Lori Sampah Jadi Bualan Netizen

Jika anda pernah berkerja pada waktu shif malam atau awal pagi, pasti ada hari ‘bertuah’ di mana anda ‘terpilih’ untuk diganggu atau ternampak entiti di tempat kerja. Bagi yang kurang berani, sudah pasti anda sudah buka langkah untuk melarikan diri.

Terbaharu, se0rang pengguna Facebook yang mahu dikenali seb4gai Zul telah berkongsi dua keping gambar menunjukkan dua ekor ‘hantu’ berjaya dirakam semasa pekerjanya bertugas sekitar pukul 3 pagi.

Menurut Zul, g4mbar-gambar itu telah dirakam di kaw4san Kuala Sungai, Alor Setar, Kedah. Dif4hamkan gambar pada bahagian kiri itu dipercayai pontianak, manakala pada bahagian kanan pula dipercayai pocong.

Gambar-gambar tersebut telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai terutamanya yang minat perihal perkara-perkara paran0rmal ini. Mereka seakan-akan tidak percaya pada entiti-entiti tersebut yang jelas kelihatan dalam gambar.

PASUKAN TUAN ZUL YANG BERJAYA MERAKAM GAMBAR ENTITI TERSEBUT

Namun ada juga netizen yang tidak dapat ‘melihat’ kewujudan entiti pada kedua-dua gambar tersebut walaupun mereka sudah sehabis baik meneliti gambar tersebut. Bagaimana pula dengan anda?

Tambah Zul, kehadiran entiti tersebut yang datang ‘bertenggek’ merupakan kejadian kali kedua dalam minggu ini. Tetapi menurutnya, mereka perlu buat biasa dan tidak takut dengan ‘rakan dunia lain’ kerana manusia dan makhluk ini berkongsi satu dunia yang sama. Asalkan kedua-duanya tidak mengganggu antara satu sama lain, itu sudah cukup baik.

Sumber : Facebook Zul | TheVocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!