Tampar anak hingga tersungkur, anak tetap pertahankan bapa dari dipukul

Siapa yang tak geram melihat seorang anak kecil dipukul oleh bapanya sendiri di tempat awam. Hal ini bukan sahaja menjatuhkan maruah kanak-kanak tersebut, tetapi juga boleh disifatkn sebagai penderaan.

Bapa pukul anak depan orang

Menerusi satu perkongsian yang tular di Twitter, seorang pengguna dikenali sebagai @admqrie telah memuat naik kembali satu posting yag diperoleh di akaun TikTok berkenaan seorang lelaki memberi amaran kepada seorang bapa apabila dia memukul anaknya sendiri.

Namun begitu, apa yang membuatkan netizen berasa sebak dalam geram adalah tindakan spontan kanak-kanak berkenaan yang tetap mempertahankan bapanya dari dikasari 0leh individu yang mer4kam vide0 tersebut.

Dia yang telah dipukul oleh bapanya sendiri menghalang tubuh lelaki itu dari terus dikasari perakam video.

Sebak tengok adik tuu
Susulan daripada tularnya video berkenaan, ramai yang telah meninggalkan komen dengan mengecam kuat tindakan bapa kanak-kanak terbabit yang jelas melakukan penderaan kepada anaknya.

Mereka juga turut berasa sedih melihat kegigihan kanak-kanak perempuan itu dalam mempertahankan bapanya yang walaupun terjatuh setelah dikasari individu yang geram dengan tindakan biadapnya.

Realiti di Chow Kit

Geram tengok dia lempang anak sampai terjatuh

Akibat terjerumus dengan dadah

Menerusi ruangan komen pengguna Twitter itu, salah seorang netizen telah memuat naik tangkapan layar posting dari Facebook mengenai anak beranak tersebut.

Ada yang mendakwa bahawa bapanya merupakan seorang penagih dadah dan mereka hidup dijalanan sekitar Chow Kit. Walau bagaimanapun, kesahihan lokasi tersebut tidak dapat dipastikan kerana belum ada sebarang kenyataan daripada mana-mana pihak.

Sungguh menyayat hati jika ditengok pada anaknya, tapi itu normal, anak mana yang tak sayang ibu ayah sendiri.
Namun sebagai seorang ayah, sepatutnya menjadi ketua keluarga, melindungi keluarga dan menunjukkan contoh yang murni kepada anak-anak bukan pula ayah yang menjadi ancaman dalanm keluarga.
Semoga kita dijauhkan dari orang seperti ini dan semoga kenal dulu betul bakal suami masing-masing sebelum kahwin.

Sumber: Twitter @admqrie, @_sshaa | OhMyMedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!