“Dari jauh je berani sotong…” -Caprice ‘koyak’ dengan Sharnaaz Ahmad?

Nampaknya influencer dan juga aktivis kemanusiaan, Caprice seakan membalas semua ‘perlian’ aktor, Sharnaaz Ahmad bersama Shukri Yahaya dalam IG live mereka malam tadi.

Caprice telah memu4t naik semula sedutan IG live Sharnaaz bersama Shukri dari aplikasi TikTok yang berjaya dir4kam warganet ketika pelak0n itu bermain filter menjadi ‘Pak Arab’ dan menyebut negar4 Jordan.

Double meaning Sharnaaz itu umum dif4hami netizen memandangkan hanya seorang sahaja influencer yang vir4l baru pulang dari Jordan selepas melaksanakan ‘jihadnya’ untuk neg4ra Palestin.

“Dari jauh je berani sotong see u when i see u,” tulis Caprice seakan memberi amaran.

Tak habis2 perangai mengejek

Sehubungan dengan itu, pelbagai komen telah diterima di posting tersebut. Rata-rata warganet berada dipihak Caprice kerana merasakan tindakan Sharnaaz dilihat keterlaluan kerana IG live tersebut ditonton puluhan ribu orang.

Rasa macam budak2

Orang tunjuk bagus bagi nasihat tapi belakang kutuk

Borak je lebih

Namun begitu, ad4 juga yang bertanya semula kep4da Caprice sama ada dia ‘koyak’ at4upun tidak dan memintanya tak ambil pusing perkara tersebut kerana dia juga 4da melakukan kesilapan sama.

Takkan koyak kot

Dari jauh berani, dari dekat lagi berani

Sepatutnya mereka ini sebagai individu yang dipandang umum, mereka perlulah menunjukkan contoh yang baik kepada masyarakat.

Walau bagaimanapun, diharap tiada perbalahan ant4ra mereka dan anggap sahaja semua yang berlaku sebagai gur4uan antara rakan-rakan.

Sumber: Instagram Caprice | OhMyMedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!