(Video) Macam Sedang Dibelai ‘Sesuatu’, Rakaman Kucing ‘Meracau’ Seakan ‘Terganggu’ Undang Ser4m

Pern4h tak kucing atau haiw4n peliharaan anda berkelakuan pelik secara tiba-tiba? Sebelum ini, kita pernah membaca kisah di mana se0rang wanit4 menyaksikan kucingnya ‘bermain’ dengan se0rang ‘akak‘ berambut panj4ng pada jam 1 pagi.

Rakaman ketika dia sedang mencari kucingnya yang hilang ternyata membuatkan orang ramai berdiri bulu roma tatkala melihat kelibat dimaksudkan seakan sedang ‘membelai’ haiwan tersebut.

Kej4dian hampir serupa juga dik0ngsikan oleh seorang wanita di lu4r negara yang musykil dan berasa seram melihat reaksi kucingnya yang seakan-akan dibelai sesuatu.

Menerusi vide0 dik0ngsikan wanit4 itu, kelihatan kuc1ng berkenaan mengi4u dan tubuhny4 melent0k seperti sed4ng dibelai sesuatu. Mal4h, ia juga tamp4k seperti sed4ng menghidu-h1du persekitarannya.

Tont0n video tersebut di bawah.

“Mengiau dan nampak seperti sedang dibelai. Seakan ia sedang menghidu sesuatu dan tiada apa pun di situ. Menakutkan.”

Kucing itu sepertinya dipegang dan dibelai dengan keras oleh satu makhluk misteri. Namun masih tidak diketahui sama ada ia benar ataupun tidak

Apa pendapat anda? Pernahkah kucing anda berkelakuan sama seperti kucing tersebut ?? Adakah ia tindakan refleks haiwan yang normal atau mempunyai misteri di sebaliknya?

Sumber: @watsonT | SiakapKeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!