M4ut dirempuh pemandu lawan arus, remaja selalu ‘up’ status minta maaf

Semalam, dua remaja menemui ajal selepas kereta dinaiki mereka dirempuh pemandu pacuan empat r0da yang melawan arus di Kilometer 8.5 dan 8.6 Lebuhraya Persekutuan dari arah Klang.

M4ngsa Muhammad Hafiz Syamir Dzul Asri dan rakannya, Nur Afiqah Abdul Karim parah tersepit d4n disahkan meninggal duni4 di temp4t kej4dian.

Menurut lap0ran Harian Metr0, sepvpu kep4da Muhammad Hafiz Syamir i4itu Siti Harkom Yakob berk4ta Allahyarham ad4 berkongsi st4tus WhatsApp yang menyentuh h4ti sejak kebel4kangan ini.

“Dalam seminggu ini, saya per4san status WhatsApp dia ag4k lain macam termasuk ‘kalau andai salah kata, saya minta maaf’ dan ‘Andai satu hari saya pergi, mohon maafkan saya,” katanya.

Siti Harkom berk4ta, arwah yang berusia 19 tahun bekerj4 di kilang b4gi mengumpul duit sebelum meny4mbung pengajian dan pernah berjanji untuk pul4ng ke Sabah bersama semua sepupunya.

“Kami berasal dari Semporna, Sabah, tetapi lahir dan membesar bersama-sama di sini. Di rumah ini arwah tinggal dengan makcik pakcik kami (ibu bapa saudara) manakala adik beradik arwah tinggal dengan keluarga di Sabah,” ujarnya.

Siti Harkom (kiri) & Muhammad Hafiz Syamir (kanan)

Berdasarkan lap0ran media, pem4ndu pacuan empat roda yang berusia 24 tahun itu disahkan positif d4dah dan sudah direman sehingga 17 September ini.

Al Fatihah buat kedua-dua arwah, sem0ga ditempatkan dalam kalangan orang beriman, salam takziah buat keluarga arwah.

Sumber: Harian Metro (Ruwaida Md Zain) , Facebook Tentera Bawang Malaysia | OhMymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!