Selesai kuarantin, Caprice niat perangi golongan munafik & ‘sexual predators’

Selepas 14 hari menjalani kuarantin wajib berikutan pulang dari luar negara, penyanyi dan influencer terkenal, Caprice telah pun membuka ‘gelang pink’.

Dia telah berkongsi momen tersebut di media sosial dan menulis kapsyen ringkas ‘merdeka’ menggambarkan keadaan diri yang telah selesai menjalani quarantin wajib mengikuti prosedur operasi standard (SOP) yang dijalankan pihak berkuasa.

Dalam pada itu, menerusi InstaStory selebriti berkenaan, dia ada memaklumkan supaya netizen berhenti memberikan ugutan kepadanya kerana merasakan perkara tersebut buang masa.

Dia juga menjelaskan tentang segala ugutan yang mereka lakukan bukan sesuatu perkara yang kelakar. Jadi dia berharap mereka berhenti melakukan perkara tersebut dan memaklumkan tidak lama lagi ‘kebenaran’ akan terbongkar.

Selain itu, Caprice juga memberitahu yang selepas dia ‘bebas’ dari quarantin, dia bertekat untuk memerangi tiga golongan iaitu sexual predators, pedophilia dan golongan munafik.

Influencer berkenaan turut berjanji tidak akan berhenti memerangi golongan-golongan berkenaan sehinggalah individu tersebut disumbat ke penjara.

Sehubungan dengan itu, influencer berkenaan meminta orang ramai mengingati tarikh 21 September 2021 iaitu satu tarikh dimana dia memulakan hasrat berjuang ‘memerangi’ ketiga-tiga golongan tersebut.

Sumber: Instagram Caprice | OhMyMedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tiriku…

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!