Jaafar Onn Harap Siaran TV Dapat Tayangkan Semula ๐ƒ๐ซ๐š๐ฆ๐š ๐‚๐ข๐ฅ๐ข ๐๐š๐๐ข

Sudah pasti kita semua masih ingat lagi dengan siri Cili Padi lakonan Jaafar Onn kan? Mereka yang lahir pada tahun ๐Ÿ–๐ŸŽ-๐š๐ง ๐๐š๐ง ๐Ÿ—๐ŸŽ-๐š๐ง mesti sempat tengok cerita ni yang turut dibarisi pelakon ๐Œ๐ž๐ฅ๐ข๐ฌ๐ฌ๐š ๐’๐š๐ข๐ฅ๐š, ๐€๐ง๐ง๐ž ๐๐ ๐š๐ฌ๐ซ๐ข, ๐“๐š๐ฆ ๐’๐ฎ๐ก๐š๐ข๐ฆ๐ข ๐๐š๐ง ๐๐ข๐ค ๐…๐š๐ซ๐ข๐ณ ๐๐ข๐ค ๐…๐š๐๐ณ๐ข๐ฅ.

Sudah 28 tahun siri Cili Padi ini ๐๐ข๐ฌ๐ข๐š๐ซ๐ค๐š๐ง ๐๐ข ๐“๐•๐Ÿ‘ pada tahun 1993, jadi tentu ramai yang rindu nak tonton semula siri ini. Pelakon utama, Jaafar Onn baru-baru ini turut meluahkan perkara sama. Dia berharap agar drama lama lakonannya itu disiarkan semula untuk ๐ญ๐จ๐ง๐ญ๐จ๐ง๐š๐ง generasi sekarang.

Jaafar meluahkan perkara itu di ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ค๐ง๐ฒ๐š dan merasakan ianya pasti mendapat sambutan kerana masih ada permintaan yang tinggi pada kalangan penonton.

Memandangkan banyak permintaan dan ๐ฌ๐ข๐š๐ซ๐š๐ง ๐“๐•๐Ÿ‘ pun banyak ulang tayang drama lama, apa kata tayang semula drama Cili Padi. Ramai suka. Dari dulu sampai sekarang, drama Cili Padi ๐ฆ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š๐ซ.

Kekalkan watak cikgu Jaafar sebagai cikgu bersara dalam Cili Padi 2.

Jaafar dilihat semakin ๐š๐ค๐ญ๐ข๐Ÿ ๐๐ข ๐š๐ฉ๐ฅ๐ข๐ค๐š๐ฌ๐ข ๐“๐ข๐ค๐“๐จ๐ค dan ternyata ramai yang rindu nak lihat watak cikgu Jaafar. Ada juga yang memberi cadangan untuk hasilkan Cili Padi 2 untuk melihat kehidupan cikgu Jaafar yang telah bersara bersama anak-anak murid yang sudah dewasa.

Sejak saya aktif di ๐“๐ข๐ค๐“๐จ๐ค dan buat secara langsung di ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š ๐ฌ๐จ๐ฌ๐ข๐š๐ฅ, ramai yang telah memberi respon dan mencadangkan agar Cili Padi ditayangkan semula, atau dibuat semula.

Saya kata, kesemua pelakon kanak-kanak pada zaman itu kini sudah dewasa dan berkeluarga. Jadi, peminat-peminat ini menyarankan agar kekalkan watak Cikgu Jaafar sebagai cikgu ๐›๐ž๐ซ๐ฌ๐š๐ซ๐š ๐š๐ญ๐š๐ฎ ๐ฉ๐ž๐ง๐ฒ๐ž๐ฅ๐ข๐š ๐ค๐จ๐ฅ๐ž๐ฃ. Dari situ, dapat dilihat bagaimana ๐ก๐ฎ๐›๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง antara Cikgu Jaafar dengan pelajar-pelajarnya walaupun mereka sudah berkeluarga.

Menarik juga kalau ada sambungan Cili Padi kan? Kalau betul ia dapat dihasilkan, pasti ramai yang tak sabar nantikan ๐ฉ๐ž๐ง๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐ฅ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐š ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐š ๐ฉ๐ž๐ฅ๐š๐ค๐จ๐ง.

Sumber: beautifulnara, Harian Metro

About admin

Check Also

(Video) Dah Kejutkan Tapi Tak Bangun, Tular Video Pengantin Lelaki โ€˜Tidur M4tiโ€™ Atas Pelamin Ketika Bersanding

Baru-baru ini tular sebuah vide0 di media sosial yang menunjukkan pengantin lel4ki di India sedang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!