Jumpa Kuku Berdaki Dalam Inti Karipap! ๐๐ž๐ญ๐ข๐ณ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ซ๐ ๐š๐ฆ๐š๐ฆ

Bayangkanlah anda sedang menikmati ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ anda, tiba-tiba terdapat rambut atau kuku pada ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ anda. Mesti anda rasa nak ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ kembali ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ anda, bukan?

Itulah apa yang berlaku kepada seorang ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฆ yang berkongsi kisahnya menerusi kumpulan ๐— ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ ๐—”๐—ฝ๐—ฎ ๐“๐š๐ค ๐‰๐š๐๐ข ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐ˆ๐ง๐ข ๐Ž๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐š๐ฅ berkaitan dirinya menjumpai ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ถ โ€˜๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ชโ€™ย yang berada di dalam inti kuih karipap yang dibeli.

Difahamkan, ketika dia sedang menikmati karipap tersebut, dia secara tidak โ€˜๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ซ๐˜ขโ€™ terjumpa kuku yang dipercayai telah digaul bersama dengan inti kuih tersebut.

Menurutnya, dia sudah melaporkan ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ต kepada peniaga tersebut dan peniaga itu menjelaskan mereka membeli karipap sedia ada yang dijual di pasar sebelum menjualnya kembali kepada orang ramai.

Hal tersebut mendapat perhatian netizen dan menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜บ๐˜ข melihat kuku yang berada pada inti karipap. Malah, para netizen turut menegaskan bahawa peniaga sepatutnya menitik beratkan aspek kebersihan agar tidak berlaku perkara seperti ini.

 

Sumber: thevocket.com

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tirikuโ€ฆ

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!