Kita D0akan Untuk B0b L0kman Yang Terkini Terima Rawatan Di CCU H0spital.

Penulis lirik dan pelak0n, B0b Lokman, 57, kini menerima rawatan lanjut di ๐”๐ง๐ข๐ญ ๐๐ž๐ง๐ฃ๐š๐ ๐š๐š๐ง ๐Š๐จ๐ซ๐จ๐ง๐š๐ซ๐ข (๐‚๐‚๐”) ๐‡๐จ๐ฌ๐ฉ๐ข๐ญ๐š๐ฅ ๐’๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐ง๐š๐ก ๐๐š๐ก๐ข๐ฒ๐š๐ก, ๐€๐ฅ๐จ๐ซ ๐’๐ž๐ญ๐š๐ซ, ๐Š๐ž๐๐š๐ก, sejak 4 hari lalu.

B0b atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata, dia dimasukkan ke ๐‚๐‚๐” ๐ก๐จ๐ฌ๐ฉ๐ข๐ญ๐š๐ฅ berkenaan berikutan j4ntungnya di bahagian atas bergerak terlalu laju dan tidak st4bil.

โ€œ๐˜š๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜Š0๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ 19 ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ช, ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ.

โ€œ๐˜—๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ. ๐˜‘๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช, ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜Š๐˜œ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ข ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข,โ€ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข.

Penulis lirik lagu Isabella ini juga mem0hon orang ramai mend0akan kesihatannya agar sembuh semula dan dibenarkan pulang ke rumah segera kerana isteri dan anak-anaknya menetap di Kota Bharu, Kelantan.

โ€œ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข. ๐˜š๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ค๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ฉ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข. ๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ด.

โ€œ๐˜š๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ต๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜Š๐˜œ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ, ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ 19 ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ช๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ,โ€ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข.

Menerusi lap0ran pada 19 September lalu, Bob berkata, dia juga akur dengan keadaan kesih4tannya sudah tidak sepenuhnya pulih seperti dulu kerana ada masa dia sih4t dan kadangkal4 sakit.

Katanya, s0al sakit nak datang memang tak boleh dijangka. Kalau kurang sihat pun, biasanya dia akan mengalami masalah pernafasan kerana sesak n4fas disebabkan air berlebihan dalam paru2 dan dia kena tahan minum air tetapi perlu bu4ng air kecil dengan kerap.

Terdahulu, Bob yang sebelum ini mengalami ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ selamat menjalani pembed4han membetulkan degupan j4ntung iaitu ๐˜Š๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜ค ๐˜™๐˜ฆ๐˜ด๐˜บ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ป๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ๐˜บ & ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ง๐˜ช๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ (๐˜Š๐˜™๐˜›๐˜‹) di h0spital yang sama pada awal Disember tahun lalu.

โ€œ๐˜š๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ค๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ฉ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ซ๐˜ถ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ง ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ญ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ด๐˜ข๐˜บ๐˜ข.

Maafkan segala d0sa saya sekiranya sudah membuat anda semua m4rah, benc1 dan tidak suk4 pada law4k dan lak0nan saya ketika saya 4ktif dahulu,โ€ katanya.

Bob yang turut menghid4p beberapa peny4kit kr0nik lain memaklumkan memang rutin bulanannya menjalani pemeriksaan kesih4tan di h0spital.

Katanya, k0s ubat-ubatannya setiap bulan mencecah RM 700 dan dia bersyukur masih ada rakan2 pihak berkaitan dan badan bukan kerajaan(๐˜•๐˜Ž๐˜–) seperti ๐˜”๐˜ถ๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜Š๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜บ๐˜ด๐˜ช๐˜ข menghulurkan b4ntuan.

Menurut Bob, bagi meny4ra keluarga ketika ini dia bergantung kepada pendapatan hasil jualan temp4han makan4n yang disediakan isterinya, Relawati Daud.

Sumber: NEWS.ALLMHI.COM, HM online

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜š๐˜ž๐˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!