(Video) Seram! Laki Terserempak Kelibat ‘Rambut Panjang’ Lepas Balik Memancing Sorang-sorang

Kalau kita kecil2 dulu, mesti ibu bapa kita akan ingatkan supaya balik rumah awal kalau dah keluar sejak petang tu. Katanya nanti adalah‘𝙗𝙚𝙣𝙙𝙖’mengikut ataupun terjumpa dengan hantu dan sebagainya.

Seakan sama dengan kisah ini, apabila seorang kaki pancing ini terjumpa dengan s0s0k menyeramkan sewaktu hendak pulang dari memancing.

Kelibat rambut panjang dah ‘𝙩𝙪𝙣𝙜𝙜𝙪’

Sejak beberapa hari lalu, sebuah vide0 tentang kisah seram seorang kaki pancing ini menjadi tular dan mula mendapat perhatian ramai.

Menerusi posting oleh @redzuan9652, terlihat rakaman se0ang lelaki ini yang dikatakan baru saja selesai memancing di kawasan 𝙏𝙞𝙩𝙞 𝙂𝙖𝙣𝙩𝙪𝙣𝙜 𝘽𝙪𝙠𝙞𝙩 𝙈𝙞𝙣𝙮𝙖𝙠, 𝙋𝙪𝙡𝙖𝙪 𝙋𝙞𝙣𝙖𝙣𝙜.

Dalam vide0 tersebut, lelaki berkenaan difahamkan hendak keluar dari kawasan tersebut selepas waktu maghrib dan telah mengeluarkan telef0n untuk buat rakaman sekiranya ada apa2 terjadi.

Sampai satu ketika, dia perlu melalui sebuah jambatan gantung ini dan keadaan sewaktu itu sangat gelap sebab tiada sebarang lampu disitu.

Semasa dia berjalan perlahan-lahan di atas jambatan itu, terlihat seakan satu s0s0k samar2 kelibat ‘rambut panjang’ yang sedang berdiri seorang diri. Selepas dilihat dengan lebih teliti, memang jelas kelihatan kelibat berbaju putih yang seakan tengah menunggu di hujung jambatan berkenaan.

Oleh sebab terlampau takut, dia terus berlari pergi dari jambatan tersebut.

Perk0ngsian video berkenaan telah menjadi bualan ramai, dan sehingga kini ia telah meraih lebih dari 24k tontonan di 𝙏𝙞𝙠𝙏𝙤𝙠.

“Dia ajak mancing tu”

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi diberikan oleh netizen di media sosial. Ada yang bergurau, mengatakan bahawa mungkin benda itu tengah tunggu untuk memancing bersama lelaki tersebut.

Selain itu, ada juga warganet yang turut berkongsi pengalaman seakan sama dilalui oleh kaki pancing itu.

Berani betul dia jalan dekat kawasan tu sorang2 eh. Kalau min tak ada berjalan, lari saja sebab takut huhu.

Sumber: Lobak Merah

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘚𝘞𝘛 sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!