(Video) Gelagat 3 Bayi Ketawa Besar Main Tutup Almari Mencuit Hati

Menjadi kanak-kanak tentunya sangat ser0n0k kerana tiada t4nggungjawab dan k0mitmen yang perlu dipikul seperti orang dewasa. Macam gel4gat 3 bayi ini yang ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ ramai apabila dilihat ser0n0k bermain hanya menggunakan pintu almari sah4ja.

Walaupun ianya hanyalah perkara biasa, tapi berjaya membu4tkan 3 bayi itu ketawa tidak henti2 dibuatnya. Malah vide0 tersebut juga tular dik0ngsikan apabila ianya meraih hampir 1 ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ต๐˜ข ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ setakat ini di mana rata2 ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ turut sama terhibur melihatny4.

Dalam vide0 yang dik0ngsikan ini, 3 bayi itu dilihat sedang berkumpul di satu sudut sambil memandang satu sama lain. Sekali pandang, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ bayi itu kelihatan seperti mereka yang sedang melakukan perbincangan besar.

Tidak lama kemudian, salah seorang dari bayi itu membuka dan menutup pintu almari di sebelah mereka. Sebaik sahaja pintu almari itu ditutup, tiga bayi itu kemudian mula ketawa se0lah-0lah terhibur melihatnya.

Lebih ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ช, mereka kemudian mengulang beberapa kali dengan membuka dan menutup semula pintu almari itu. Malah setiap kali pintu almari itu ditutup, tiga bayi itu mula ketawa sambil memandang satu sama lain sekaligus membuatkan netizen turut terhibur menontonnya.

Di ruangan komen, rata2 ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ turut sama berdekah melihat gel4gat 3 bayi ini bermain. Malah ada yang bersel0r0h mereka juga turut sama ketawa apabila melihat reaksi bayi2 itu yang mudah terhibur dengan perkara y4ng kecil.

โ€œBila budak kecik bersemb4ng, mak2 tahu apa.โ€

โ€œAsal aku pun gelak sama..โ€

โ€œAhli mesyuarat tingk4p.โ€

โ€œExperim3nt kita berjaya.

Sumber: himpunanceritalawak

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tirikuโ€ฆ

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!