(Video) Niat Nak K0ngsi Suasana Berkelah, Lain Yang Netiz3n Perasan โ€œSiap Buat Peaceโ€

Sejak kebelakangan ini, banyak perkongsian di ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ berkenaan tr4vel atau tempat2 menarik yang boleh dikunjungi sama ada di ๐˜”๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜บ๐˜ด๐˜ช๐˜ข mahupun luar negara.

Seperti satu perk0ngsian yang melintas di ๐˜๐˜ ๐˜— ni semalam, pengguna ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ @๐˜ฎ๐˜ช๐˜ง๐˜ต๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฏ๐˜ง๐˜ด ingin kongsikan sebuah tempat untuk b3rlibur yang dikatakan terletak di ๐˜๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ข iaitu ๐˜ˆ๐˜ช๐˜ณ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜‰๐˜ข๐˜ต๐˜ถ ๐˜“๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜จ.

Namun, apa yang membuatkan ramai netiz3n โ€˜๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จโ€™ dengan perkongsian tersebut adalah โ€˜๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏโ€™ sesuatu yang dipercayai ada kaitan dengan ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ kerana kelihatan โ€˜๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌโ€™ tersebut berada di celahan batu di bawah jambatan di kawasan tersebut.

Umum ketahui, biasanya tempat2 seperti air terjun dan sebagainya ini sering dikatakan ker4s dan mempunyai p3nunggu.

Tetapi, menerusi ruangan k0men, rata2 pengguna ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ tidak terkejut dengan adanya โ€˜๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌโ€™ tersebut tetapi mereka lebih terkejut kerana ia kelihatan membuat tanda โ€˜peaceโ€™ seperti gaya anak2 zaman sekarang.

Selain ramai yang terkejut kerana kebolehan โ€˜๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถโ€™tersebut membuat tanda peace, ramai yang mengatakan bahawaย  vide0 ini sebenarnya telah disunting selain ramai yang berpendapat bahawa ia disengajakan atau โ€˜๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌโ€™ tersebut sebenarnya kawan kepada per4kam.

Ada juga n3tizen yang โ€˜๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜ต๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฎโ€™ yang mengatakan sebenarnya makhluk tersebut sebenarnya m4nusia yang kebetulan mandi di bawah jambatan tersebut kerana kelihatan ia memakai seluar selain kakinya dilunjurkan ke hadapan.

Nak bagi komen lebih pun, kita tak berada di sana. Tapi, zaman sekarang ni, orang sanggup buat apa sahaja hanya untuk k0nten dan likeโ€ฆ

Sumber: Lobak Merah

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜š๐˜ž๐˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!