(Video) Di Suruh Cuci Akuarium Tapi Tak Mahu, Wanita Goreng Ikan Arowana Milik Suami

Gara-gara suami malas membersihkan akuarium, seorang wanita dilaporkan telah menggoreng beberapa ekor ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข milik suaminya.

Menurut ๐˜š๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข.๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ, wanita itu telah memuat n4ik vide0 di akaun ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ @๐˜ฎ๐˜ช๐˜ข๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ10 dan menunjukkan ikan-ikan yang telah digoreng olehnya.

Menerusi vide0 itu juga, dia menjelaskan sebab mengapa dia menggoreng ikan itu walaupun ia sangat disayangi oleh suaminya. Menurutnya, dia pada awalnya beberapa kali meminta agar suaminya membersihkan akuarium itu, tetapi permintaan itu tidak diend4h.

Dek kerana sudah โ€˜๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ดโ€™ melihat keadaan akuarium itu, dia cuba membersihkannya sendiri. Namun begitu, wanita tersebut tidak tahu cara yang betul untuk membersihkan akuarium itu, membuatkan ikan-ikan di dalamnya menjadi m4buk.

โ€œGara-gara suami suruh bersihin akuarium janji-janji aja, ya udah aku bersihin sendiri, tetapi akhirnya ikan itu m4buk,โ€ katanya.

Melihat keadaan ikan itu, dia memutuskan untuk menggorengnya.

Sehingga kini, vide0 tersebut telah dit0nton sebanyak 5 juta kali dan dihujani dengan pelbagai k0men dari warg4net.

Sumber: SIAKAP KELI

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tirikuโ€ฆ

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!