(Video) Reaksi Lucu Lelaki Ternampak Budak Main Tik T0k, β€œπ˜”π˜Άπ˜¬π˜’ 𝘈𝘣𝘒𝘯𝘨 π˜›π˜Άβ€¦β€

Zaman sekarang ini bukan hanya orang dewasa sahaja yang bermain π˜›π˜ͺ𝘬 π˜›π˜°π˜¬ malah golongan kanak2 juga tidak terkecuali menggunakan aplikasi itu sebagai hiburan. Sama macam situasi yang dikongsikan lelaki ini apabila dia secara tidak sengaja ternampak seorang kanak-kanak sedang asyik menari π˜›π˜ͺ𝘬 π˜›π˜°π˜¬.

Malah reaksinya yang cuba menahan ketawa ini turut sama membuatkan n3tizen berdekah melihatnya. Rata2 netizen turut sama terhibur melihat reaksi lucu dari lelaki ini apabila dia dilihat cuba menahan ketawa semasa melihat kanak2 itu menari.

Di dalam video yang dikongsikan ini, gelagat kanak-kanak itu dirakamkan semasa mereka berada di sebuah kedai makan. Kanak2 lelaki itu dilihat sedang asyik menari untuk video π˜›π˜ͺ𝘬 π˜›π˜°π˜¬ itu dan tidak sedar gelagatnya itu sedang diperhatikan orang lain.

Dalam masa yang sama, turut kelihatan dua lelaki yang berada di kawasan yang sama di mana kanak2 itu menari. Sebaik sahaja lelaki itu ternampak gelagat kanak2 itu, dia turut menahan ketawa apabila kanak2 itu dilihat begitu seronok menari di situ.

Lebih melucukan, dia berusaha menyembunyikan ketawanya itu dari diketahui oleh kanak2 tersebut. Sehinggakan pada penghujungnya, dia hampir sahaja terduduk gara2 cuba menahan ketawanya itu.

Melihat di ruangan komen, rata2 n3tizen turut sama berdekah melihat reaksi lucu lelaki itu. Malah ada juga yang turut sama menahan ketawa seolah-olah mereka juga turut berada di situ.

β€œAku gelak sebab lelaki tu gelak…”

β€œMasalahnya aku gelak pun tahan sebab tak nak kasi budak tu dengar…”

β€œMuka abang tu memang muka kaki sakat…”

β€œPandai jaga hati tak nak gelak depan budak.”

Sumber: HCL

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan 𝘈𝘭𝘭𝘒𝘩 π˜šπ˜žπ˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!