(Video) Power Tatik Itik Menyorokkan Diri Dalam Air Sampai Si Harimau Pun Stress

Setiap kali menyaksikan d0kumentari hidupan li4r antara haiwan pem4ngsa dengan m4ngsa, sebagai penonton kita akan rasa berdebar-debar melihat mangsa dihendap haiwan pem4ngsa dan cuba melarikan diri apabila dikejar.

Itulah perasaan yang dapat dirasakan apabila menonton sebuah video tikt໐k ini yang menunjukkan seekor harimau menghend4p seekor itik di dalam sebatang sungai.

Dalam video yang dikongsikan semula di tຟittēr, harimau berkenaan sedang berenang di dalam sungai sambil memerhatikan seekor itik di hadapannya.

Kebanyakan yang menonton video itu mungkin menyangka itik tersebut akan menjadi korban bagi harimau berkenaan kerana kucing besar itu kemudian dilihat menghampiri itik tersebut secara perlahan-lahan.

Namun lain yang jadi apabila itik berkenaan menyorokkan diri ke dalam air, membuat harimau itu terkejut dan tercari-cari ke mana itik tersebut pergi.

Itik itu kemudian muncul jauh di belakang harimau berkenaan, dan harimau tersebut sekali lagi cuba untuk mendekati si itik. Itik itu juga tiada pilihan selain menyorokkan diri di dalam air untuk mengelak menjadi makanan Pak Belang.

Setelah beberapa kali percubaan, harimau itu akhirnya putus asa dan keluar dari air, membuat penonton lega dan terhibur dengan cara itik itu mempermainkan haiwan pemangsa tersebut.

“Aku yg tgk pun stress…”

Sumber: HCL

 

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tiriku…

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!