(Video) Gara-gara M4lu Kehadiran Orang Ramai Di Situ. Lelaki Minta Mak Hantarkan M4in Badminton

Walaupun sudah menginjak dewasa, tidak semestinya kita sudah tidak memerlukan pert0longan kedua ibu bapa sendiri dalam beberapa situasi. Sama macam gelagat seorang lelaki ini yang meminta si ibu menghantarnya bermain badminton gara2 m4lu dengan kehadiran orang ramai di situ.

Gelagatnya ini turut sama membuatkan n3tizen terhibur dibuatnya apabila lelaki itu terpaksa mer4yu pada si ibu untuk menemaninya. Dalam masa yang sama, ramai pula yang dapat rel4te dengan situasi itu di mana tentunya lelaki itu berasa m4lu dan t4kut untuk berjalan seorang diri.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat sedang mer4yu kepada si ibu untuk menghantarnya bermain badminton. Malah lelaki itu siap memujuk ibunya itu menemaninya gara2 t4kut dengan kehadiran orang ramai di situ.

Melihatkan pada gelagat anaknya itu, si ibu kemudian menol4k beberapa kali dan meminta lelaki itu berjalan seorang diri sahaja. Namun tidak lama kemudian, si ibu keluar daripada kereta untuk menemani anaknya itu sambil membawa raket badminton itu.

Malah lelaki itu juga dilihat begitu teruja apabila ibunya mahu menemaninya memasuki dewan badminton tersebut. Menurut lelaki itu, dia berasa t4kut untuk masuk seorang diri memandangkan kawasan itu dipenuhi oleh sekumpul4n lelaki yang berkumpul di sana.

Di ruangan k0men, netiz3n turut terhibur melihat gelagat lelaki itu memujuk ibunya itu. Ada juga yang mengaku pernah melakukan perkara yang sama gara2 m4lu atau t4kut untuk berjalan seorang diri.

“Faham do feel rasa tak nak m4lu jalan sesorang nanti semua pandang…”

“Aduhai lawak lah.”

“Even laki pun takut dengan laki.”

“Comel je dia tarik-tarik ibu minta hantar.”

Sumber: HCL

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tiriku…

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!