Tul4r Sedang Sibuk Lelaki โ€™๐˜๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จโ€™ Baju Pengantin Bersama Gadis Didatangi โ€˜๐˜š๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆโ€™ Oleh…..

Seorang lelaki yang sedang sibuk mencuba baju nik4h berwarna merah bersama seorang gadis dipercayai pasangannya di sebuah butik terpaksa โ€˜๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ขโ€™ apabila isteri dan anaknya tiba2 datang membuat kejut4n.

Dalam kejadian yang berlaku di ๐˜๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ข itu, isteri lelaki tersebut turut tampil membawa sebekas kuih yang dipercayai sebagai simb0lik ulang tahun perk4hwinan mereka.

Vide0 kejadian tersebut sempat dirak4m dan dikongsikan ke ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ bersama kapsyen bertulis, โ€œPengantinnya telah di-surprise dengan isterinya,โ€

โ€œCeritanya, ada bakal pengantin datang untuk pilih baju pernikahan mereka. Tapi tak berapa lama lepas tu, ada wanita pula datang bawa kuih ulang tahun,โ€ tulis kapsyen tersebut.

Difahamkan, wanita itu kelihatan tersenyum ketika menyampaikan kuih ulang tahun tersebut kepada suaminya, malah anak kecil mereka itu dibawa sekali untuk turut sama memberi kejut4n buat ayahnya.

โ€œRupa-rupanya wanita yang datang bawa kuih ini adalah isteri bakal pengantin lelaki tu. Huhuhu,โ€ tambah kapsyen vide0 itu secara bersel0roh.

Kedatangan isteri dan anak kecil itu membuatkan lelaki tersebut terpaksa menutup wajahnya, malah dia dipercayai turut โ€˜๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ถโ€™ hingga berusaha menahan air matanya agar tidak tump4h.

Lelaki tersebut cuba berjalan menghampiri isterinya, namun tiba2 ia berbalik ke arah pasangannya yang sedang mencuba baju pernik4han mereka.

Kemudian dia kembali ke isterinya lalu berd0a di belakangnya. Sesudah itu, dia juga berlutut di bawah pasangannya yang sedang berd4ndan dengan baju nikah mereka, sementara isterinya masih memegang kuih tersebut di belakang.

โ€œAku kesian sangat lihat isteri ini sebenarnya. Bawa anak nak bagi surprise kat suaminya. Tapi suaminya pula tengah pilih baju untuk pernikahannya (dengan wanita baru tersebut).

โ€œSabar ye kak. Moga masalahnya selesai segera ye,โ€ tulis kapsyen vide0 itu lagi.

Vide0 tersebut telah ditonton lebih 5.9 juta kali setakat ini, malah kebanyakan netiz3n turut bersimpati dengan wanita tersebut yang melihat suaminya bakal menjadi pengantin sekali lagi bersama wanita lain di depan matanya sendiri.

Ada sesetengah netiz3n turut mend0akan agar wanita itu tabah menghadapi dug4an tersebut, jika sekiranya suaminya itu benar2 mahu berkahwin dengan wanita itu. Malah, ada yang seakan mempers0alkan bagaimanakah wanita itu masih berada dalam keadaan tenang ketika kejadian itu berlaku.

Ada juga netiz3n berpendapat bahawa kej4dian pilu di butik pakaian pengantin itu hanyalah rak4man yang disengajakan untuk kandungan (๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต) ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ semata-mata. Pun begitu, tidak dapat dipastikan adakah adeg4n tersebut sememangnya betul2 berlaku ataupun sekadar โ€˜๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ตโ€™.

Sumber : Suara, Siakapkeli

About admin

Check Also

[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tirikuโ€ฆ

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!