[VIDEO] Boleh Rentas Negeri, Anak-Anak โ€˜๐˜š๐˜ฑ0๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จโ€™ Hantar Abah โ€˜๐˜0๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜บ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏโ€™ Rumah Ist3ri Muda

Sebaik saja aktiviti merentas negeri dibenarkan 11 Oktober lepas, pastinya ramai antara kita sendiri yang berk0bar-kobar untuk pulang ke kampung untuk berjumpa semula dengan ahli keluarga yang terpis4h.

Biasanya kita dengar tentang cerita anak-anak yang terpisah dari ibu bapa di kampung, vide0 yang dikongsi melalui pengguna Tiktok bernama @ina.azalea ini sedikit berbeza kerana mereka menghantar bapa mereka ke rumah isteri muda.

Menariknya, mereka seperti tak kisah dan bersik4p terbuka untuk menghantar bapa mereka pergi ke rumah ibu tiri.

Bukan itu saja, w4rga emas itu juga turut diberikan duit belanja dan bekalan makanan dari isteri pertamanya, yang juga merupakan ibu kepada pengguna ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฌ tersebut.

Pun begitu, ada yang beranggapan video tersebut meng4ibkan bapa mereka sendiri, tetapi hal itu din4fikan oleh pengguna ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฌ tersebut, menyatakan bahawa mereka sekeluarga memang rapat dan suka bergurau.

Walaupun ada seg3lintir k0men kurang senang terhadap video tersebut, namun maj0riti daripada n3tizen memberikan resp0n yang p0sitif melihat gelagat anak beranak itu. Reaksi bapa mereka yang malu-malu ketika diusik itu turut mencuit hati mereka yang menonton.

Selalu sangat kita dengar cerita-cerita neg4tif tentang hidup berp0ligami? Asalkan tahu tanggungjawab masing-masing, siapalah kita untuk menilai, kan?

Sumber: LobakMerah

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜š๐˜ž๐˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!