Lelaki memancing dit4rik ke dalam sungai oleh tangkapan besar, β€œπ˜šπ˜ͺ𝘒𝘱𝘒 𝘺𝘒𝘯𝘨 𝘱𝘒𝘯𝘀π˜ͺ𝘯𝘨 𝘴π˜ͺπ˜’π˜±π˜’β€¦β€

Sebuah video yang tular di 𝘛𝘸𝘪𝘵𝘵𝘦𝘳 baru-baru ini telah menimbulkan pelbagai persoalan di samping turut menghiburkan hati apabila sesuatu yang tidak dijangka berlaku kepada seorang lelaki yang sedang memancing di sungai.

Dalam video yang dik0ngsikan oleh pengguna atas nama 𝘻𝘪𝘲𝘪𝘮𝘮𝘪𝘤𝘩, lelaki tersebut dilihat sedang berdiri di tebing sungai sambil memancing apabila j0rannya ditarik. Gembira ump4nnya dimakan, lelaki berkenaan cuba menarik tangk4pannya itu dan t3rkejut apabila menyedari betapa besar ikan yang diper0lehinya.

Lelaki itu terus bergelvt untuk menarik tangk4pan besar itu ke darat sambil berkali-kali berkata ‘𝘸𝘰𝘸’ kerana tidak percaya betapa besar dan ku4t ikan tersebut. Dia dengan gigih cuba untuk menahan dirinya di darat sebelum ikan tersebut membuktikan bahawa ia lebih kuat, dan menarik lelaki berkenaan ke dalam sungai.

Walaupun begitu lelaki tersebut tetap tidak ingin melepaskan tangk4pan besarnya itu dan terus berp4ut pada jorannya sehingga dia terus dibawa oleh ikan berkenaan.

Kesudahan video itu membuat ramai yang tertanya-tanya apa yang berlaku kepada lelaki tersebut dan jika dia berjaya mendapatkan tangkapannya itu setelah bersus4h payah begitu sekali.

“kau ikan sebab tu aku boleh pancing…”

‘Fuhhh syoknya dapat ikan beso…”

“Pemancing dipancing ikan yang dipancing pemancing…”

Sumber: HCL

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan 𝘈𝘭𝘭𝘒𝘩 π˜šπ˜žπ˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!