[Video] Pengvtip Barang Lusuh Dit4han Kerana Buat S4lah? Rupanya Pegawai P0lis Nak Hulur Sedek4h

Seorang pegawai p0lis membuktikan sl0gan โ€˜๐˜—๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜”๐˜ข๐˜ด๐˜บ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ฉ ๐˜›๐˜ช๐˜ข๐˜ฅ๐˜ขโ€™ tepat dalam menghuraikan hubvngan p0lis dengan masyar4kat di negara ini apabila tular vide0 beliau meny4ntuni kepada seorang w4rga emas yang bekerja sebagai pengutip barangan lusuh.

Mula dimuat n4ik oleh pengguna ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ, ๐˜ˆ๐˜ด๐˜ณ๐˜ถ๐˜ญ ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ yang juga seorang anggota p0lis, video memperlihatkan pegawai at4sannya dari ๐˜๐˜—๐˜‹ ๐˜’๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜š๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Ž๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ menghulurkan sedek4h nyata menarik perhatian masy4rakat.

Pelik kenapa Inspektor Sara tahan warga emas

Menerusi kenyataan pada vide0 tersebut, ๐˜š๐˜ข๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ˆ๐˜ด๐˜ณ๐˜ถ๐˜ญ ๐˜š๐˜ฉ๐˜ข๐˜ง๐˜ข๐˜ธ๐˜ช pada mulanya terkejut kenapa ๐˜๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜š๐˜ข๐˜ณ๐˜ข memintanya mengikuti seorang w4rga emas yang baru lepas mengutip barang-barang lusuh.

Malah dia sendiri tertanya-tanya apabila melihat peg4wainya itu turun dari kereta dan menahan w4rga emas berkenaan.

โ€œKisah hari ini tengah meronda buat pem4ntauan tiba-tiba terjumpa satu pakcik tengah kayuh basikal. Sebelum tu ternampak dia dok kvtip barang-barang bu4ngan. Terus pegawai aku cakap patah balik dan ikut pakcik tu.

โ€œLepas suruh pakcik tu berhenti tepi aku masih dok fikir apa salah pakcik tuโ€ katanya.

โ€œRupanya nak hulurkan duit belanjaโ€

Namun apa yang mengejutkan apabila melihat pegawainya itu mengeluarkan dompet sebelum menghulurkan sedek4h kepada w4rga emas berkenaan.

โ€œYa Allah, rupanya Tuan Sara hulvrkan sedikit duit belanja kepada pakcik tu.โ€

โ€œMuli4 hati tuan tanpa mengira b4ngsa, Respek s4lute bosโ€ katanya lagi.

Perk0ngsian murni tersebut nyata menarik perhatian ramai malah turut dimu4t naik sekali lagi oleh laman faceb0ok rasmi ๐˜—๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด ๐˜‹๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜”๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜บ๐˜ด๐˜ช๐˜ข memu4t naik kembali vide0 berkenaan.

Rata-rata netiz3n berterima kasih dan memuji tind4kannya yang disif4tkan pemur4h.

Berikut antara k0men menarik yang ditulis netizen.

Sumber: BUZZKINI.COM

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜š๐˜ž๐˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!