[VIDEO] Kaw4n B4ikku Kini Menjadi Ibu Tirikuโ€ฆ

Jod0h memang tidak mengenal usia. Itu lah perump4maan yang dapat digamb4rkan untuk pasangan ini. Memang tidak dapat din4fikan bahawa setiap perjalanan cinta seseorang itu berbeza.

Baru-baru ini seorang gadis dari ๐˜๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ข berkongsi satu kisah dimana rakan baiknya kini sudah bertvkar status menjadi ibu tirinyaa.

Kawan baik kini ibu tiri

Memetik lap0ran ๐˜›๐˜ณ๐˜ช๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ด, kisah luar biasa itu dikongsikan menerusi satu vide0 yang dimu4t naik di akaun ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ, ๐˜ง๐˜ช๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ๐˜ณ๐˜บ๐˜บ๐˜บ๐˜บ๐˜บ_22. Menurut Fitriani Yuda, dia dan rakannya itu sudah lama berkawan m4lah dia langsung tidak meny4ngka persahabatan mereka berakhir dengan satu ikatan โ€˜๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏโ€™.

Fitriani sempat berkongsi m0ment bersama ibu tirinya ketika di bangku sekolah. Dalam foto tersebut kelihatan mereka berdua yang memakai baju seragam sekolah sangat akr4b sambil tersenyum manis memandang kamera. Fitriani kemudian berk0ngsi pula gambar bapanya di atas pe4amin bersama seorang gadis.

Difahamkan, bapa dan rakan baiknya itu telah mendirikan rumah tangga pada 28 Ogos yang lalu. Fitriani meng4kui meskipun ibu tirinya adalah rakan baiknya sendiri namun dia begitu bahagia malah sudah merestui perk4hwinan tersebut.

Video

Sumber: OHBULAN!, Tribunnews, Fiithryyyy_22

About admin

Check Also

‘Takut Kant0i Suka Hisap Susu B0t0l’ Gadis Sampai Sanggup Datang Rumah Kawan

Sudah berusia 20 tahun pun masih lagi minum air menggunakan botol susu. Seorang gadis di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!