(Video) Merem4ng! Fr0ntliners Dapat Panggilan Dari Rumah K0s0ng, Rupanya Pes4kit Dah Meningg4l 3 Tahun Lalu

Sebagai seorang fr0ntliners ini sememangnya tidak mengira waktu siang ataupun malam. Di mana pes4kit memerlukan mereka, di situlah mereka ada datang memberi perkhidm4tan.

Walau bagaimanapun, bagi mereka yang bertug4s di bidang perub4tan, sudah semestinya tidak akan lari daripada pengalaman 4neh dan mist1k termasuklah menerima ‘𝘱𝘢𝘯𝘨𝘨𝘪𝘭𝘢𝘯’ m1steri daripada pes4kit yang tidak wujud. Uiks ni ser4m!

“Bagi-bagi sal4m tak menyahut-nyahut”

Menerusi perkongsian di TikT0k @𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘢𝘴𝘪𝘴𝘵𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵, dia telah bercerita mengenai pengalamannya pada tahun 2017, di mana dia berdepan dengan situ4si m1steri apabila mendapat panggilan kecem4san dari sebuah rumah pada jam 3.30 pagi.

Menurutnya, pes4kit itu dilap0rkan tidak sed4rkan diri dan pihak h0spital telah menghantar ambul4ns ke sana.

Saya mendapat p4nggilan pada pukul 3.30 pagi, menyatakan nama dan alamatnya mengatakan tidak sed4rkan diri di rumah.

“Dalam 15 minit saya dan pemandu dan seorang lagi bergerak sampai ke rumah yang dialamatkan.

“Sesampainya saya ke rumah berkenaan, rumah gel4p. Bagi-bagi s4lam tak menyahut-nyahut. Saya kemudian menelefon kembali ke klinik untuk menyemak alamat rumah. Semuanya betul,” katanya.

“Tiba-tiba dengar bunyi burung h4ntu”

Berasa p4lik dengan situasi yang dial4mi, fr0ntliners ini kemudian menelefon nombor pes4kit berkenaan, namun alangkah terkejutnya apabila dia mendapat nombor tersebut tiada dalam perkhidmatan. Aikk ini sudah lain macam…

“Bila saya hubungi kembali nombor pesakit, tiada dalam perkhidmatan. Cem4s rasanya. Sedang bercakap dengan pemandu, tiba-tiba dengar bunyi burung h4ntu dari atas bumbung rumah.

“Saya pandang pemandu, pemandu pandang saya… Lari berkecapuih balik (bergegas meninggalkan rumah itu),” ceritanya.

Katanya lagi, mereka kemudian memeriksa nama pes4kit tersebut di klinik dan mendapati pes4kit itu sudah meningg4l dunia 3 tahun lalu. Ad0i…

@medicalasiststant

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

“Kena sc4m dengan hantu”

Vide0 tersebut telah mendapat pelbagai resp0n n3tizen yang berasa ser4m serta merem4ng dengan situasi dial4mi fr0ntliners tersebut.

Malah ada juga yang sempat berjen4ka memberitahu bahawa fr0ntliners tersebut sudah di ‘𝘴𝘤𝘢𝘮’ oleh h4ntu. Boleh pul4k ye…

Sab4rlah ye fr0ntliners… kesi4n pulak bila kena ‘𝘱𝘳𝘢𝘯𝘬’ dengan h4ntu.

Sumber: LOBAKMERAH

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan 𝘈𝘭𝘭𝘒𝘩 π˜šπ˜žπ˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!