Bapa Durj4na Jadikan Anak K4ndung Hamba S3ks, Guna 0bjek Keras ‘S3ksa’ Isteri

Di Sungai Petani, Kedah seorang bapa bertind4k di luar kawalan apabila dia dipercayai mer0gol anak kandungnya selain turut menyeks4 isteri sendiri dengan memasukkan b0tol susu pada kem4luan wanita mal4ng itu. Apa yang lebih mengejutkan, perbu4tan ‘tidak berm0ral’ itu dikatakan berlaku sejak Disember yang lepas dan berakhir pada Jun lalu.

Bapa panas b4ran

Lap0r Harian Metr0, m4ngsa yang merupakan anak sulung berusia belasan tahun, merupakan seorang pelajar cemerlang did4kwa menjadi ‘h4mba s3ks’ bapanya ketika si ibu keluar bekerja atau sedang tidur. Namun, gadis mal4ng ini hanya bertind4k mendiamkan diri dan sama sekali tidak menceritakan perbuatan terkutvk tersebut berikutan khu4tir adiknya akan dipukvl oleh bapanya yang panas b4ran.

Menurut sumber, lelaki berkenaan juga didakwa bertindak ‘kej4m’ terhadap isterinya yang berusia 30-an dengan kerap memasukkan b0tol serta objek yang tidak diketahui ke dalam kem4luan wanita tersebut ketika mereka sedang melakukan hubvngan int1m. Difahamkan, perbuatan ‘pelik’ itu dikatakan berlaku sejak 3 tahun lalu selepas kelahiran anak b0ngsu mereka.

Sama seperti anaknya, si ibu engg4n menceritakan kej4dian terb4bit kepada sesiapa kerana tahu suaminya panas bar4n dan bimb4ng anak-anaknya menjadi m4ngsa dia melepaskan kem4rahan.

Perbuatan j4hat lelaki berusia 40 tahun yang juga peng4nggur itu terb0ngkar apabila isterinya yang tidak t4han dengan perangai suami memberitahu anak sulungnya yang dia nekad mahu keluar dari rumah berkenaan.

Anak baru cerita perkara sebenar

Susulan daripada itu, anak sulungnya tampil menceritakan perkara sebenar sebelum si ibu meminta b4ntuan saudara mereka yang lain bagi membuat lap0ran p0lis.

Sias4tan mendapati kejadian rog0l membabitkan remaja itu berlaku pada 3 pagi hujung tahun lalu ketika m4ngsa sedang tidur. Sejak itu, m4ngsa mend4kwa dir0gol sebanyak enam kali dengan kejadian terakhir berlaku pada petang Jun lalu.

Wanita itu dan anaknya akan dihantar ke h0spital untuk pemeriksaan l4njut dan mereka akan dirujvk kepada pusat k4unseling.

Kini, svspek telah dita4an semalam, dan hasil si4satan awal suspek mengaku telah melakukan perbuatan terbabit kepada m4ngsa.

Menerusi semakan ujian air kenc1ng mendapati svspek bebas daripada pengaruh d4dah dan akan direman selama 3 hari bagi membantu si4satan.

Sumber: OHBULAN!, HARIAN METRO

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘚𝘞𝘛 sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!