Hut4ng Tak Bayar, Wanita Nekad Lakukan Ritu4l Ilmu Hit4m Depan Rumah Penghut4ng

Di ๐˜๐˜ข๐˜ช ๐˜๐˜ฐ๐˜ข, ๐˜’๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข ๐˜•๐˜จ๐˜ฉ๐˜ช ๐˜š๐˜ฐ๐˜ฏ, ๐˜๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ seorang wanita bertindak membakar makanan yang disediakan dalam up4cara memanggil m4khluk gh4ib di hadapan rumah seorang individu yang dikatakan berhvtang dengannya. Tind4kannya itu bagaimanapun, telah tvlar di media s0sial dan meraih pelbagai resp0n daripada warg4net.

Dihal4ng oleh pihak p0lis

Menerusi vide0 tersebut, wanita yang dikenali sebagai H, dilihat memakai gaun berwarna putih dan dipercayai datang ke sebuah rumah bersama rakan-rakannya yang lain. Bukan itu sahaja, wanita ini turut membawa emas, bunga, dan makanan sebelum bertindak membent4ngkan tikar di hadapan rumah individu yang dipercayai berhvtang dengannya.

Apa yang lebih meng3jutkan, wanita ini kemudiannya bertind4k duduk bersila sebelum membaca j4mpi serap4h. Bagaimanapun, up4cara yang dilakukan oleh H terhenti apabila datang beberapa angg0ta p0lis yang memintanya untuk menghentikan aktiviti tersebut. Bukan itu sahaja, wanita ini sempat menjer1t dan menjelaskan akan kembali bagi menvntut hut4ngnya.

Saya sangat tidak b4hagia, saya akan kembali menuntut hvtang saya.

Dah berulang kali minta

Ujar salah seorang angg0ta p0lis, wanita ini berbuat demikian bagi men4gih hutang kepada pemilik rumah berkenaan dan dia sudah berulang kali meminta supaya hvtang tersebut dibayar.

Kerana hvtangnya tak dibayar, dia pergi ke rumah individu berkenaan sebelum memulakan aktiviti ritu4l itu.

Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

6 Tanda-Tanda Menjelang Sak4ratul M4ut dalam Islam- Moga Jadi Ped0man Buat Kita Semua

Merasakan tanda sakar4tul m4ut adalah sebuah berk4h Manusia sebagai makluk ciptaan ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜š๐˜ž๐˜› sejatinya menjalani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!