“Jagalah kat situ, kami tak ganggu” – Merem4ng! Rakaman ‘Sesuatu’ Jaga SJR Ganti Petug4s Masa Hujan Lebat

Semenjak dah boleh rent4s negeri ini, kebanyakan jalan raya j4mmed sebab semua orang berpvsu-pusu nak pulang ke kampung halaman berjumpa ibu bapa dan saudara.

Jadi, seorang petugas 𝘚𝘦𝘬𝘢𝘵𝘢𝘯 𝘑𝘢𝘭𝘢𝘯 𝘙𝘢𝘺𝘢 (𝘚𝘑𝘙) yang sedang menjaga di kawasan Bukit Yong, Pasir Puteh semalam tidak seng4ja terakam ‘sesu4tu’ ketika sedang berehat menunggu hujan lebat berhenti. Dikatakan pen4mpakan yang berada di situ bukan satu sahaja, tetapi yang jelas ada dua!

Pun begitu, pelbagai spekul4si yang telah diberikan oleh para n3tizen di ruangan k0men. Kebanyakan mereka dapat melihat 2 pen4mpakan. Namun, ada segelint1r yang mungkin mempunyai kelebihan ‘𝘴𝘪𝘹 𝘴𝘦𝘯𝘴𝘦‘ mengatakan bahawa mereka dapat melihat lebih daripada 2 entit1 di situ.

Pelbagai g4mbaran seperti p0cong, kera besar, m4khluk berwarna putih dan bersaiz besar tinggi telah did4kwa oleh para n3tizen tersebut. Ada juga yang mend4kwa dalam video tersebut, mereka melihat 5 pen4mpakan yang dipercayai sekeluarga.

Walaupun begitu, masih ada juga beberapa k0men yang memberitahu bahawa mereka tidak dapat melihat apa-apa langsung di dalam vide0 tersebut. Ada juga k0men yang memberi tips untuk det3ct kehadiran m4khluk tersebut dengan menges4n bau yang dikeluarkan.

Apapun, kalau dia tak k4cau kita, buat diam je lah. Dalam hati baca lah apa-apa d0a yang patut.

Sumber: LOBAKMERAH

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!