[VIDEO] Rider Grab Sanggup ‘Park’ Tepi Jalan Demi B4ntu Pakcik Cac4t Penglih4tan Lintas Jalan!

Apa yang kita saksikan ini telah menunjukkan bahawa masih ada lagi insan berhati mulia di zaman m0den yang serba sibuk ini.

Ternampak seseorang yang cac4t penglihatan sedang ingin melintas saat jalan tengah sesak, seorang 𝘎𝘳𝘢𝘣 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳 dilihat berhentikan motornya dan bantu individu 𝘖𝘒𝘜 itu melintas jalan.

Pihak Grab cari ident1ti 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳 yang berhati mulia

Jika diperhatikan vide0 berdurasi 40 saat ini, keadaan jalan begitu ses4k dan dilihat individu 𝘖𝘒𝘜 itu berada di tengah2 untuk melintas lagi.

Difikirkan secara l0gik, mustah1l untuk orang yang tidak mampu melihat sepertinya boleh berl4ri dan berjalan dengan p4ntas, ia pastinya menyebabkan jalan jadi semakin ses4k malah membah4yakan dirinya biarpun menggunakan laluan pejalan kaki untuk mel1ntas.

Oleh sebab itulah insan berhati mulia ini sanggup menol0ng individu tersebut. Berdasarkan vide0 dibawah, kej4dian ini berl4ku di Batu 6, Jalan Gombak pada 13 Oktober 2021 lepas.

Susulan dengan penul4ran video itu, sumber menyat4kan bahawa ia sampai ke perhatian pihak Grab dan kini mereka sedang mencari ident1ti insan tersebut.

Dalam pada itu,selain dihuj4ni dengan pujian dan d0a agar dimurahkan rezeki untuk 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳 ini, dan n3tizen juga perhatikan kelib4t insan tersebut seperti seorang wanita.

Semoga mudah rezeki – Netiz3n

Diharap dapat lah jumpa ident1ti 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳 ini, min pun d0akan agar rezekinya melimp4h ruah.

Sumber: LOBAKMERAH

About admin

Check Also

[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!