‘Lay4nan Isteri Orang Di Pejabat Memang Tip T0p, Tak Sama Macam Isteri Di Rumah’

Zaman sekarang macam sudah jadi satu tr3nd terbaru apabila suami dan isteri orang mempunyai hvbungan sulit yang dapat kita dilihat di d4da akhbar dan media s0sial. Perkara ini menjadi lebih p4nas apabila hubvngan terl4rang itu dibina di bawah naungan syarikat yang sama dan sering bersama ke sana ke mari atas urusan kerja kononnya.

Seperti tiada rasa perasaan bersal4h terhadap keluarga terutama pada suami atau isteri, mereka semakin lig4t mempertahankan sk4ndal mereka itu dengan mengisi masa lapang mereka untuk bersama-sama di samping melempiaskan n4fsu serak4h apabila sering berjauhan.

Hal ini sungguh memalvk4n satu keturunan apabila hvbungan sulit mereka ini diketahui ahli keluarga. Walau bagaimanapun, benarlah kata orang kerana n4fsu badan b1nasa.

Hubungan svlit dengan rakan sekerja bukan perkara baru.Di sini kami ingin k0ngsikan satu Kisah Rumah Tangga yang mungkin dapat memberikan pengajaran kepada semua orang di luar sana. Kisah benar ini diceritakan oleh seorang lelaki yang telah mengaku tew4s dengan g0daan sy4itan sehingga menyebabkan dia telah terl4njur banyak kali bersama pasangannya itu iaitu isteri orang.

Saya gunakan akaun 𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬 sementara semata-mata ingin meminta pendapat daripada semua selain untuk berikan pengaj4ran dan meluahkan peras4an yang terbuku di hati.

Saya tidak tahu mengapa saya sering diduga dengan seorang perempuan dan selalunya perempuan itu adalah isteri orang. Apalah nasib saya, memang sesuatu yang gil4.

Kisah ini bermula ketika saya yang masih bujang ini berkerja di sebuah syarikat di Kuala Lumpur. Saya mula kenal dengan seorang rakan sepejabat dan mulanya saya memanggil beliau sebagai seorang kakak kerana dia agak lebih berusia daripada saya. Lama kelamaan apabila semakin rapat panggilan kakak semakin hilang.

Kerana kami berkerja satu pejabat, kami menjadi semakin rapat dan sering keluar lvnch bersama, malahan gurauan kami sehingga menjadi tiada h4d. Dari situlah kami mula bermesej secara rahsia hampir setiap malam dan dia sangat pandai meny0rok perkara ini dari pengetahuan suaminya.

Apabila terlalu rapat, hvbungan itu akan terus berlarutan.Sehinggalah sampai ke satu tahap kami sanggup berjumpa di tangga pejabat demi untuk melepaskan kerinduan walaupun tidak bersetvbuh. Agak lama kami mempunyai hubungan seperti itu dan akhirnya terputus disebabkan saya dinaikkan pangkat dan ditukarkan ke cawangan lain. Terlalu jauh untuk kami berjumpa dan 𝘈𝘭𝘩𝘢𝘮𝘥𝘶𝘭𝘪𝘭𝘭𝘢𝘩, saya juga sudah lupakan dia.

Setelah bertahun lamanya berlalu, kini saya sudah menjadi seorang suami dan turut mempunyai dua anak. Isteri saya seorang yang sangat baik dan tidak pernah buat h4l malah saya sangat menyayangi dia dan dia sayang saya seadanya saya. Ya, saya pun sayangkan dia dan anak2. Kami sangat bahagia walaupun tidak sekaya mana.

Tetapi, dugaan demi dugaan datang yang terus menguji saya dan media s0sial adalah pencetus segala-galanya. Semuanya bermula dengan 𝘞𝘩𝘢𝘵𝘴𝘢𝘱𝘱 𝘨𝘳𝘰𝘶𝘱, 𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬, 𝘞𝘦𝘊𝘩𝘢𝘵 dan bermacam group lagi yang ada dicampur dengan rakan sekolah dan kawan-kawan lama sehingga mereka semua dapat ditemui semula.

Sememangnya betul dari group 𝘞𝘩𝘢𝘵𝘴𝘢𝘱𝘱 sekolah saya, saya kini merindui dia dan dia yang saya maksudkan itu adalah A. A adalah isteri orang, mempunyai dua anak dan berkerja sebagai seorang penjawat awam. Dulu ketika masih bersekolah kami adalah sebagai kawan sahaja bukan pernah bercinta, tetapi nak dijadikan cerita selepas bertukar mesej kami boleh jadi jatuh hati antara satu sama lain.

Cinta itu tak kenal siapa? Semuanya bermula apabila si A mempunyai urusan dan kursus di luar kawasan. Kami mula berhubung sampai lewat malam yang kononnya nak temankan dia sebab dia keseorangan di sana. Dan saya pulak ketika itu tiada sesiapa di rumah dan isteri serta anak-anak balik kampung atas urusan keluarga.

Jadi, waktu ini sangat membosankan dan kami bersembang, berkongsi cerita apa saja sehingga memb4bitkan masalah suaminya. Maklumlah sudah lama tak berjumpa, jadi bermacam cerita yang kami kongsikan sehinggalah termasuk bab rom4ntik dan berakhir dengan bab atas katil.

Walau bagaimanapun, pada mulanya agak t4kut untuk berlebih-lebih memandangkan dia isteri orang tapi lama-kelamaan kami menjadi rindu dan hilang perasaan takut. kebetulan pada bulan akan datang nanti dia akan menjalani kursus di kawasan saya. Jadi, kami plan untuk berjumpa sehinggalah tibanya hari yang dinantikan itu kami menginap di hotel.

Inilah peluang yang kami nantikan dan selama 2 hari kami tidur di hotel. Lay4nan yang diberikan memang sangat terbaik dan mungkin kerana h4r4m, maka ianya menjadi sangat seronok dan terbaik. Apakan daya, kerana n4fsu sy4itan saya akhirnya tew4s. Kepada isteriku yang disayangi, maafkan aku

Sehingga kini hampir 2 bulan saya dan A tidak lagi berhvbungan selepas ada perg4duhan kecil antara kami. Biasalah, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula hvbungan kami yang har4m ini.

Saya jalani kehidupan saya seperti biasa sebagai seorang suami dan bapa. Setiap pagi pergi kerja dan pada petangnya balik bermain dengan anak-anak. Tapi, kadang-kadang sampai satu masa itu saya sangat rindu pada dia, rindu sangat-sangat, kenapa sampai terjadi seperti ini.

Sebenarnya masih lagi banyak cerita bercinta dengan isteri orang ini, bukannya saya ingin menipu atau memuji diri saya hebat tetapi perempuan sangat lemah. Jadi, saya ambil cerita yang ‘𝘦𝘹𝘵𝘳𝘦𝘮𝘦’ saja sebagai panduan untuk bercerita pada anda semua. Memang betul, zaman sekarang sangat mudah untuk dapatkan isteri orang, baik di media sosial atau di mana-mana lebih-lebih lagi rakan sepejabat, mudah.

Saya mohon kakak-kakak, adik-adik atau makcik-makcik bawang, jangan komen pedas-pedas sangat. Tak kena pada batang hidung korang lagi, saya tak minta semua ini berlaku.

Ya, sekarang saya sedang cuba untuk bu4ng tabiat burvk ini tapi bila buka saja Facebook, ramai awek2 dan isteri-isteri orang yang cantik-cantik. Saya seorang lelaki yang lemah, macamana nak buat ye? Tolonglah, saya tak sanggup lagi.

Suami Jahil

Semoga perkongsian kisah suami orang ini menjadi teladan dan pengajaran kepada mereka yang baru sahaja mendirikan rumah tangga. Mungkin dengan cerita ini, anda boleh terus berhati-hati agar situasi yang sama tidak akan berlaku kepada diri anda dan pasangan.

Sumber: https://www.two.e-kesah.com/

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!