Terj4h Rumah Pukul 3 Pagi, Vida Nak Sel4matkan Iqbal Kena Sih1r – ‘Dia Sakit, Perlu Ruqy4h Atau Jumpa Ustaz’

Sebelum ini, us4hawan, Iqbal Zulkefli menerusi beberapa perk0ngsian di 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮 Story mengakui terkejvt apabila Datuk Seri Vida secara tiba2 ‘menerj4h’ dan mengetuk pintu rumahnya sekitar jam 3 pagi.

Di 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮, Vida tampil memberi respon kenapa beliau ‘menerj4h’ rumah Iqbal pada waktu tersebut.

Saya nak selamatkan Iqbal

Saya rentas negeri ke Kuala Lumpur untuk berapa urusan penting. Dalam pada itu, saya ambil kesemp4tan ke rumah Iqbal. Setelah rasa memang perlu saya sampaikan sendiri masal4h dia. Dia tak mahu percaya. Malah menafikan. Saya bersama staf saya ke rumahnya. Saya tahu alamat sebab selalu pos barang dekat dia. Saya, kacak dan staf sampai 2 pagi. Sebab saya tahu waktu Iqbal. Kami bersembang hampir 3 jam. Walaupun Iqbal memang tak tengok ke muka saya sangat.

Saya memang tak nak rak4m apa pun. nIqbal nak rakam. Saya nak betul-betul priv4si. Tapi dah dia up kat St0ry. Saya pun ada rak4m moment yang banyak berc4nggah dengan apa yang dia tulis. Sebab itu saya kata dia sakit dan perlu dirawat secara ruqy4h atau ada mana-mana ustaz yang boleh ubati sih1r ini.

Menurut Vida, Iqbal sudah disih1r dan tidak sedar mengenai hal tersebut. Susulan daripada itu, beliau mengambil keputusan untuk menerj4h rumah bekas pembantu peribadinya itu pada pukul 3 pagi. Vida dalam satu pended4han menerusi 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮 berkata, dia nekad melakukan hal tersebut selepas meminta petunjuk 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘚𝘞𝘛 bagi menyelam4tkan kekasih hatinya daripada terus menjadi m4ngsa ilmv hit4m pihak tidak bertanggungjawab yang iri terhadap kebahagiaan dan kejayaannya dalam perniagaan.

Meskipun dikec4m, Vida atau nama sebenarnya Hasmizah Othman tidak menghiravkan apa sahaja yang skeptik4l dan kecam4n netiz3n demi menyelamatkan hidup bakal suaminya itu. Bahkan, dia juga sanggup mengenepikan soal maru4h semata-mata untuk hal tersebut.

Nak cakap drama terpulang kepada semua

Nak cakap drama terpulang kepada semua. Sikit lagi kami akan dih4lalkan. Orang k3ji saya. Orang kata saya tak m0ve 0n. Tak apa. Untuk hal ini juga, saya sanggup merend4hkan m4ruah pada pukul 3 pagi demi mencari lelaki muda yang menjadi kegilaan saya. Sih1r tersebut ditujukan kepada saya tetapi Iqbal yang kena. Ilmv hit4m tersebut untuk buat saya tidak bahagia dan tidak kaya kerana d3ngki dengan kehidupan serta perniagaan saya. Cincin tersebut memang sentiasa dalam beg dan dia juga sudah lama menginginkannya. Bila jumpa dia, saya beri terus. Tiada isv pun.

Disoal mengenai cincin yang diberikan kepada Iqbal, Vida memberitahu bahawa cincin berkenaan sudah lama tersimpan di dalam begnya namun tidak berkesempatan untuk diserahkan kepada bakal im3mnya itu. Vida turut menunjukkan fotonya bersama Iqbal yang kelihatan sugul berbanding sebelum ini. Pada masa yang sama, Vida meluahkan rasa kecew4 dengan individu yang ingin menjatuhkan dirinya serta meminta agar berhenti daripada melakukan perkara terkutut tersebut.

Saya m4afkan orang itu tetapi tolonglah jangan buat lagi.

Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!