Hanya Selang 2 Jam, Remaja 17 Tahun Dah Ada Dua Ist3ri, Rupanya Mereka Bertig4 Dah Lama Bercint4

Baru-baru ini vir4l di media s0sial mengenai satu kisah seorang remaja lelaki berusia 17 tahun bernik4h dengan 2 gadis. Tak din4fikan, perkara tersebut telah mendapat pelbagai re4ksi daripada netizen.

Memetik laporan 𝘚𝘶𝘢𝘳𝘢.𝘤𝘰𝘮, remaja lelaki yang dikenali dengan nama Supandi itu telah meng4hwini Annisa dan Sangkut. Difahamkan ketiga-ketiga mereka yang berusia 17 tahun ini berasal dari kampung yang sama iaitu di 𝘋𝘦𝘴𝘢 𝘒𝘢𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘈𝘯𝘺𝘢𝘳, 𝘚𝘶𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘢 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘵𝘢𝘯 𝘐𝘯𝘥𝘰𝘯𝘦𝘴𝘪𝘢. Menurut sumber, Annisa dan Sangkut merupakan saudara terdekat dan mereka berdua mempunyai hubvngan yang rapat bersama Supandi sejak beberapa tahun lalu.

Menurut Setiausaha Desa Karang Anyar iaitu Wildan Hakim, ketiga-tiga pengantin ini hanya melangsungkan akad nik4h dan majlis perk4hwinan akan berlangsung pada bulan Februari tahun hadapan.

Kedua-dua datuk pengantin perempuan ialah adik-beradik. Pernikahan mereka telah dir4ncang dan berl4ngsung di rumah pengantin perempuan

Jelasnya lagi, pernik4han tersebut hanya selang dua jam sahaja iaitu akad nik4h pertama berlangsung di rumah Annisa pada pukul 1 petang manakala pada pukul 3 petang di rumah Sangkut. Meskipun mendapat restv daripada ahli keluarga namun mereka perlu tinggal bersama ibu bapa masing-masing memandangkan perkahwinan tersebut dikateg0rikan sebagai perk4hwinan bawah umur.

Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!