Kis4h Pemandu Beca Ind0nesia Yang Turunkan Penump4ng Di Kvbur

Baru-baru ini, tul4r di media s0sial mengenai kisah seorang pemandu beca di daerah𝘕𝘨𝘢𝘸𝘪, 𝘐𝘯𝘥𝘰𝘯𝘦𝘴𝘪𝘢 yang mengalami pengal4man m1stik yang mana penumpangnya hilang di saat mereka masih berada dalam perjalanan.

Berita dan vide0 mengenai kej4dian itu turut tersebar di serata media s0sial.

Bagaimanapun, ternyata pemandu beca tersebut bukan hanya satu-satunya yang pernah meng4lami pengalaman serupa.

Seorang pemandu teksi motosikal turut berk0ngsi pengalamannya yang mana seorang penumpang wanita diminta untuk dibawa pulang ke rumahnya yang akhirnya berakhir di kawasan perkvburan.

“Mas4lah kehil4ngan penumpang beca adalah perkara biasa di daerah Ngawi ini. Terutama di kawasan Gunung Lawu. Pernah ada kisah mengenai pemandu teksi motosikal membawa penumpang pulang, tetapi tanpa menyed4rinya, rumah itu ternyata adalah kawasan perkvburan,” kata Suyitno, 50, seorang penduduk Desa Babadan di daerah tersebut.

Menurut Suyitno, lokasi kvbur itu adalah Kvbur Jimbung, Desa Teguhan.

“Rumah itu ternyata berada di tanah perkvburan Jimbung, Desa Teguhan, Paron. Lokasinya sudah dikenali ramai,” terangnya.

Suyitno tidak menolak kemungkinan bahawa penumpang beca wanita yang hilang itu mungkin m4khluk yang sama dengan h4ntu dari Kubur Jimbung.

“Kemungkinan itu sama, ia benar-benar h4ntu,” kata dia.

“Mungkin, ya, m4khluk gh4ib dalam bentuk manusia. Tetapi kita tidak perlu takut untuk terus berd0a kepada 𝘛𝘶𝘩𝘢𝘯, kita akan dilindungi,” tambahnya.

Sumber:bm.syok.my

About admin

Check Also

[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!