Dakw4 Sekadar Hiburan, β€˜Pr4nk’ Tangk4p Basah Kumpulan Y0uTuber Ini Undang Kerisauan Netiz3n

Semakin hari, nampaknya k0nten pr4nk semakin menjadi ikutan para π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ yang berjaya meraih t0ntonan yang tinggi daripada k0nten yang dihasilkan. Kehadiran k0nten budaya pr4nk yang berasal dari B4rat ini walau bagaimanapun nyata merisaukan para netiz3n yang khut4ir bakal menjadi ikut4n para kanak-kanak dan remaja pada masa kini.

Jika sebelum ini tular mengenai π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ yang acah men4mpar wanita di pasar raya, minggu ini telah menyaksikan sekumpulan π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ yang tampil dengan k0nten pr4nk tangk4p basah.

Menerusi vide0 yang dik0ngsikan di π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³, kumpulan π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ yang terdiri daripada beberapa lelaki dan wanita ini berpakat untuk mengen4kan 2 orang ahli kumpulan mereka sendiri yang berada di sebuah rumah.

Situasi mulai h4ngat apabila terdapat 3 individu yang mend4kwa mereka daripada β€˜pihak pengu4sa agama’ mengetuk dan memasuki rumah yang diduduki kumpulan π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ ini.

Rancangan kumpulan ini dilihat berjaya selepas pih4k penguasa ag4ma mendapati rumah tersebut sekadar didiami oleh seorang lelaki dan wanita sekaligus mel4belnya sebagai tangk4p basah. Situasi menjadi lebih teg4ng apabila ahli kumpulan π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ yang lain tersebut mulai pulang ke rumah dan melihat sendiri situasi yang berlaku.

P4ank tersebut mulai diketahui pihak m4ngsa apabila pihak penguasa berkenaan bertindak untuk meng4hwinkan mereka sekaligus memaklumkan semuanya hanyalah sekadar pr4nk.

Meskipun π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦π˜³ berkenaan mend4kwa sekadar untuk hibur4n, k0nten yang dipamerkan jelas tidak sesuai dengan tont0nan penont0n di π˜”π˜’π˜­π˜’π˜Ίπ˜΄π˜ͺ𝘒 yang mungkin terdiri daripada para kanak2 dan remaja.

Lebih meris4ukan ramai, k0nten yang dip4merkan turut disambut oleh para peminat seolah men0rmalisasikan pr4nk yang dibuat. Tidak kurang juga mereka yang tidak bersetuju dengan k0nten yang dihasilkan. Berikut merupakan respon n3tizen terhadap vide0 yang dikongsikan.

Setakat 4rtikel ditulis, vide0 yang berjaya berada di tangga keenam trending π˜ π˜°π˜Άπ˜›π˜Άπ˜£π˜¦ dan mencapai hampir 1 juta view dalam temp0h singkat ini masih lagi disiarkan di platf0rm berkenaan.

Sumber: THEVOCKET

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!