[Video] Sekali Dia Pusing Kepala4 360 D4rjah….Sebijik Macam Dalam M0vie!

Menerusi Kelab Cerita H4ntu Mal4ysia, seorang lelaki berk0ngsi pengalaman ser4m ternampak kelib4t mahklvk h4lus di depan rumahnya. Pada mulanya lelaki itu terbau h4nyir di kawasan rumah diikuti dengan bunyi sayup-sayup orang men4ngis. Namun selepas diperiksa rupanya ada ‘sesuatu’ sedang memerh4ti. Lebih menyer4mkan apabila vide0 tersebut memaparkan jelas h4ntu tersebut berpusing ke arahnya. Memang ser4m betul!

Bau h4nyir dan dengar orang menangis

Ok semua, Abang Man akan susun balik peng4laman ni untuk dik0ngsi. Bukan niat nak men4kutkan sesiapa, tapi sekadar nak berk0ngsi pengalaman abang malam tu berdepan dengan m4khluk ni. Malam tu abang dengan anak lelaki abang tengah rehat-rehat depan rumah mertua abang ni sambil isap rokok. Yelah malam kedua raya haji kan, rehat-rehat layan 𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬. Tiba-tiba terasa sunyi semacam. Sebelum dia betul-betul muncul, memang abang dah terasa lain macam suasananya dengan angin yang datang sepoi-sepoi.

Mula-mula terbau h4nyir macam bau siang ikan keli tu. Tiba-tiba abang terdengar bunyi macam ada orang perempuan ketawa, abang ab4ikan sebab mungkin jiran, sebab kejiranan teres kan. Sekali terdengar pulak bunyi tu bertukar jadi nangis teresak-esak. Sayup je bunyi tu..angin terus datang kuat. Time tu baru abang terperasan ada bayang kabur-kabur macam asap kat kawasan pokok kemboja depan rumah tu. Dua kali m4khluk ni cuba tunjukkan diri dia. Yang pasti memang dia mula jelas kat pokok bunga kemboja tu. Tu yang abang man dapat snap 2 gambar, tapi masih kabur jugak macam camera hp ni takmau f0cus.

Mula pusingkan kepala

Dua kali m4khluk ni cuba tunjukkan diri dia. Yang pasti memang dia mula jelas kat pokok bunga kemboja tu. Tu yang abang man dapat snap 2 gambar, tapi masih kabur jugak macam camera hp ni takmau f0cus. Abang tunggu je, baru je nak duduk balik terus dia jelas. Terkejut campur takut campur nekad,abg on camera/vide0, bangun dan terus r4kam. 𝘕𝘢𝘶𝘻𝘶𝘣𝘪𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘮𝘪𝘯𝘻𝘢𝘭𝘪𝘬, mukanya burvk, puc4t habis, mulutnya tak ada, bajunya lusuh bvruk dengan macam bertanah-tanah, rambutnya panjang menggerb4ng. Bila abang cuba zo0m in.

Camera ni tendang balik zo0m 0ut, abang zoom balik terus jadi pecah gambar tu tak tau kenapa. Sedangkan video2 lain abang ambik time malam masa dengan family, elok je clear. Abang pakai A51s je. Masa start dia jelas, dia dah mula pusingkan kepala dia 360°. Abang kuatkan semangat baca ayat dan sur4h, terus dia toleh muka abang sambil mula pelet0kkan kepala kebelakang. Time tu abang dah meremang tahap habis dah, kaki ni macam tak rasa pijak lantai, j4ntung jangan cakapla. Laju macam orang baru lepas lari pecut 100meter.

Rupa h0doh dan men4kutkan

Video dan gambar ni abang sh4rekan untuk korang nilai sendiri bahawa benda ni memang wujud kalau di izinkan 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 kita nampak. Korang teng0k video ni betul-betul, tinggikan brightness m4ximum. Kalau tak jelas jugak cuba cari tempat gel4p yang mana handphone korang tak silau dari cahaya pada screen tu, tengok ulang-ulang kali. Amati betul-betul rupa dia. Memang cukup hodoh dan menakutkan. Ada yang kata mcm pakai mask, sebenarnya yang jelas depan mata abang memang benda ni tak ada mulut. Lepastu korang dengar betul-betul saat ke 0.40.

Dia mengil4i, kalau tak dengar cuba gunakan earphone dan kuatkan v0lume tu. Abang mintak maaf pada semua kalau ada yang tetap tak boleh nampak, abang tak ber4ni nak cakap apa-apa atas sebab apa korang tak boleh nampak. Kat sini abang kongsikan sekali gambar waktu siang tempat tu, l0kasi kejadian abang man terpaksa rahsiakan atas nasihat moderator group ni dan atas faktor keselamatan. Apa yang abang mintak d0’a kalian semua moga-moga abang dan keluarga serta kalian semua dijauhkan dari segala musib4h dan sentiasa dilindungi 𝘈𝘭𝘭𝘢𝘩 SWT…Aminn..

Sumber: OHBULAN!

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!