(Video) “Wah Ni Myvi ke Lamb0rghini?” – Uncle Tay4ng M0dify Pintu Kereta, Dah Macam Kereta Mew4h

Apabila bercakap mengen4i kereta, mesti ramai yang suka m0dify perhi4san kereta untuk menjadikan kereta nampak lebih cantik dan juga c4nggih. Ada juga yang s4nggup berh4bis duit beribu ringgit hanya untuk mendapatkan bentvk kereta yang diimpikan.

Tambah pula, ada yang ub4h ke4daan kereta yang sedia ada untuk kelihatan seperti kereta mew4h. Seperti yang kita ket4hui, ramai pemilik kereta lagi-lagi lelaki memang suka untuk ub4hsuai kereta mereka.

Macam satu perk0ngsian video 𝘛𝘪𝘬𝘛𝘰𝘬 di akaun milik @wm_arshad ini. Di mana dia telah mer4kam satu kej4dian di sebuah stesen minyak menvnjukkan kereta Myvi ini memiliki bentuk pintu kereta yang unik.

Dalam vide0 tersebut, lelaki itu kelihatan bangga apabila keretanya telah mendapat tumpvan dari orang ramai yang k4gum reka bentuk pintunya. Mana tid4knya, kereta yang dip4ndu oleh pakcik itu hanyalah sebuah Myvi tetapi pintunya telah diub4hsuai seolah-olah seperti kereta mew4h, Lamb0rghini! Wah bukan main lagi reka bentuk pintu tu eh!

“Buat dua ribu lapan ratus je!” – Uncle pem4ndu Myvi

Namun begitu, di bahagian k0men ramai yang ikut teruj4 tetapi bukanlah diseb4bkan pintu kereta itu. Rupa-rupanya ramai yang ser0nok melihat perbualan yang dikatakan mesr4 antara 2 b4ngsa yang berlainan. Mana taknya, pakcik ni ste4dy betul, siap boleh buat b0rak macam memb3r je!

Walaupun kereta dah m0dify macam-macam, netizen ramai juga yang mengharapkan supaya uncle dan pemandu yang lain untuk menjaga kesel4matan ketika mem4ndu. Ye lah, malang tu tak berbau, jadi kita kena cuba el4kkan benda yang tak diing1ni daripada berl4ku.

Sumber: LOBAKMERAH

About admin

Check Also

[VIDEO] Petugas Kesihatan Rakam Imej P0c0ng, Berdiri Tegak Di Tengah Jalan

Boleh dikatakan selalu juga kita dengar pengalaman daripada mereka yang bertugas di hospital atau badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!