Wanita Paling Kuat Cemburv Di Duni4, Suami Boleh T0nton Siaran H4iwan & Tumbuhan Sahaja

Kata orang, sifat cemburv dalam percintaan adalah tanda sayang kita kepada seseorang. Namun, lain pula ceritanya buat seorang wanita Britain yang bernama Debbi Wood ini.

Media temp4tan Britain menggelar Debbi sebagai wanita paling ku4t cemburv di dunia selepas dia sering melakukan ujian penges4nan penipu4n ke atas suaminya untuk menguji tahap keseti4an.

Bukan itu sahaja, wanita itu juga pernah menggemp4rkan warg4net apabila dia menghabiskan sejumlah £100,000 (RM586,790.58) untuk 3 buah permainan k0nsol Xbox agar suaminya ‘melek4t’ di rumah.

Sebelum ini juga, Debbi pernah mengaku dia sering memeriksa telef0n, emel dan penyata b4nk suaminya kerana terlalu cembvru. Malah, dia juga mel4rang suaminya daripada men0nton siaran televisyen yang menunjukkan gambar wanita lain.

Menurut sumber, Debbi didiagn0sis dengan Sindr0m Othello, g4ngguan psiki4tri yang membuatkan dia sering berasakan pasangannya tidak setia.

Jelas pak4r, berkemvngkinan apa yang terj4di ke atas Debbi berpunca daripada kesan hubvngan sebelum ini yang tidak berjalan dengan baik. Keadaan Debbi yang 0besiti turut menyebabkan sindr0mnya menjadi semakin tervk.

Bagaimanapun, dilap0rkan Debbi kini berjaya menurunkan berat badannya dan keadaannya semakin baik.

Sumber: Lobakmerah

About admin

Check Also

Kakitangan 4wam enggan div4ksin berdepan sekatan kenaikan gaji dan pangkat

KUALA LUMPUR – Kerajaan belum mengambil tind4kan disiplin terhadap kakitangan awam yang engg4n atau belum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!